Переваги тепловентиляторів Volcano

Переваги тепловентиляторів Volcano

19.03.18 16:14 0 719

Кожен будинок або офіс потребує обігріву, а з огляду на те, що будівлі часто старі, трубопровід засмічується, а нагрів відбувається повільно і неефективно, то може знадобитися додаткова система обігріву. Швидко і якісно з цим завданням можуть справитися тепловентилятори Volcano VR2 (до речі, придбати їх можна на сайті офіційного дилера vts-volcano.com.ua). Ці прилади мають відмінну здатність наганяти тепле повітря в приміщення за лічені хвилини. Тепло стає не тільки безпосередньо біля самого приладу, але і у всьому приміщенні, оскільки забезпечується активна циркуляція повітря.

Працювати прилад буде тільки в тому випадку, якщо в нього надходить необхідна кількість рідини. Для цього слід підключити виріб до системи централізованого опалення, або ж використовувати твердопаливний, але обов'язково пелетний котел. Повітряний агрегат зможе генерувати достатньо тепла, за рахунок рідини, яка знаходиться в теплообміннику. Завдяки тому, що при обігріві використовується вода, повітря в приміщенні не пересушується, а вологість залишається колишньою. Це є найголовнішою перевагою Volcano перед іншими тепловентиляторами. Водяні тепловентилятори можуть виступати допоміжним і основним елементом обігріву приміщення. Нагріте повітря надходить назад в кімнату. Присутні жалюзі дозволяють потоку «розкидатися» рівномірно по всьому приміщенню або ж направлено. Встановивши в приміщенні зі складним плануванням кілька таких пристроїв, власник отримує його повний обігрів.

Тепловентилятори Volcano дозволяють точно налаштувати роботу нагрівача, а також запрограмувати його на постійне підтримання температури. Покращений контроль забезпечується за рахунок усучасненої автоматики. При цьому є можливість використовувати обладнання в якості звичайного вентилятора для циркуляції повітря, не вдаючись до підключення його до системи обігріву. Це пристрій споживає набагато менше електроенергії, а також практично не видає шумів при роботі, що робить його незамінним в будь-якому приватному або корпоративному володінні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Недвижимость Беларуси: ...

КОМЕНТАРІ