Як вибрати автосалон?

Як вибрати автосалон?

19.03.18 19:37 0 852

Більшість людей знає, що найякісніші автомобілі продаються в салонах дилерських мереж виробників. Але в даний час, таких салонів існує велика кількість і не завжди можна бути впевненим в діловій порядності того чи іншого дилера, тому вибір місця, де буде куплена нова машина, стає не менш важливим і відповідальним, ніж вибір самої машини.

"Найпростіше для вибору використовувати досвід друзів і знайомих, які давно володіють особистим транспортом і не раз користувалися послугами сервісів. Але буває і так, що серед всіх приятелів, що мають автомобіль, не виявиться нікого, хто купував машину, звертаючись в автосалони, а брали їх на авторинку, через приватні оголошення або приганяли з іншого міста або навіть країни. В цьому випадку доведеться зібрати всю інформацію самостійно, за допомогою інтернету", розповідає співробітник салону "АвтоЛегіон", в якому можна купити авто в Єкатеринбурзі. До речі, відгуки про автосалон "Автолегіон" в Єкатеринбурзі (отзывы об автосалоне "Автолегион" в Екатеринбурге) можна прочитати на сайті http://acauto.su/.

В інтернеті можна знайти безліч порад щодо вибору автомобіля, як уникнути покупки машини з браком, впізнати відновлену після ДТП і видавану за нову, а також дізнатися, які автосалони є в місті, дізнатися думку покупців. Такій інформації можна довіряти сміливо, так як на відміну від офіційних сайтів дилерів, вона розміщується не з рекламною метою. Прочитавши якомога більше думок про конкретного продавця або мережу, можна зробити нехай і загальний, але в цілому вірний висновок про те, що являють собою наприклад автосалони Mitsubishi саме в вашому місті і чи можна їм довіряти. Визначившись з місцем покупки, можна вирушати за вибором конкретного автомобіля.

Але не варто сліпо довіряти офіційним салонам і купувати автомобіль так, як купували б у давнього і доброго друга. Потрібно уважно вивчити всі документи, включаючи технічні характеристики обраної моделі, а також оглянути машину на предмет дефектів. Найкраще це робити разом з людиною, яка вже давно за кермом і розбирається в дрібних нюансах пошкоджень кузова або автоелектрики. Може виявитися так, що під час попередніх оглядів або пробних поїздок авто могло бути пошкоджене і якщо купити машину з дефектом, то усувати його доведеться вже за свій рахунок.

І лише ретельно все оглянувши і вивчивши документи, в яких міститься інформація про сервісне обслуговування та гарантії продавця, можна переходити до підписання акту передачі і прийому автомобіля, після чого він повністю стає вашою власністю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Недвижимость Беларуси: ...
Наступна новина: Коли потрібен адвокат у ...

КОМЕНТАРІ