Коли потрібен адвокат у кримінальних справах?

Коли потрібен адвокат у кримінальних справах?

19.03.18 22:18 0 846

Бувають випадки коли в житті трапляються неприємні, непередбачені обставини, внаслідок чого можуть знадобитися послуги професійного адвоката. Так, адвокат у кримінальних справах не тільки представляє Ваші інтереси в суді, але і захищає Ваші права до початку судового розгляду, тобто під час проведення слідства. На жаль, під час кримінального процесу часто зустрічаються порушення прав людини і різного роду фальсифікації. Порушення процесу також можуть мати місце з боку правоохоронних органів. Тому дуже важливо щоб Ваші інтереси представляв досвідчений фахівець в сфері кримінального процесу.

Адвокат у кримінальних справах може знадобиться в першу чергу тому, проти кого завели кримінальну справу. Якщо Вас звинувачують в порушенні закону, а ви не визнаєте себе винним - Вам потрібен висококваліфікований адвокат, до речі, в Одесі його можна найняти тут!

Також послуги адвоката знадобляться, якщо проти Вас було скоєно кримінальний злочин, щоб захистити Ваші права і домогтися максимально вигідного для Вас результату.

Досить часто права свідків у якої-небудь справі також порушуються. Крім цього, свідок може стати свого роду мішенню для обвинуваченого або потерпілого. З цієї причини свідкам також потрібен професійний правозахисник.

Що для вас зробить адвокат?

Є питання, які можуть бути вирішені ще під час досудового розслідування. Якщо ж суд був призначений, або навіть суд прийняв рішення не на Вашу користь і Ви хочете подавати апеляцію, то кваліфікований адвокат Вам просто необхідний. У кримінальному процесі він:

  • представляє Ваші інтереси в суді і на досудових розглядах;
  • складає заяви, позови, клопотання, скарги та іншу документацію;
  • надає консультації протягом усього процесу;
  • веде спілкування однією мовою з правоохоронними органами;
  • захищає права та інтереси законними способами.

Від послуги адвоката у кримінальних справах обвинувачений може відмовитися, але варто пам'ятати, що в такому випадку правозахисника Вам призначить слідчий. Найчастіше відмова від адвоката сприймається правоохоронними органами як визнання власної провини.

Все, про що Ви говорите з адвокатом є конфіденційною інформацією, яка не може бути використана як докази. Адвокат має право спілкуватися з підзахисним наодинці, а також брати участь у всіх слідчих і процесуальних діях. Звертатися до адвоката потрібно відразу, як тільки Ви відчули щось недобре. Таким чином Ви максимально убезпечите себе і більш імовірно отримаєте бажаний результат.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати автосалон?
Наступна новина: Замки Cisa: Надійний захист ...

КОМЕНТАРІ