Замки Cisa: Надійний захист вашого дому

Замки Cisa: Надійний захист вашого дому

20.03.18 00:59 0 1247

Дверний замок - це головний форпост на шляху проникнення зловмисників в приміщення і від його надійності та опірності до виламування залежить безпека людей і збереження майна.

Одним з кращих світових виробників дверних замків є італійська фірма Cisa. Висока репутація компанії - це результат конструктивного підходу до пошуку інноваційних технічних рішень, впровадження сучасних технологій і застосування нових принципів захисту замків від відкриття і, як наслідок, поява продукції найвищої якості. Замкові системи даної ТМ завжди проходять суворі перевірки на функціональність, довгостроковість роботи, зручність користування і стійкість до злому, тому відрізняються надійністю і високою опірністю до виламування. До речі, в Україні ви можете купити замки дверні Cisa на 740.com.ua.

Замки дверні ТМ Cisa - це не тільки широкий асортимент стандартних моделей сувальдної або циліндричної конструкції, але і багатофункціональні замки для дверей з комбінацією «два в одному»: об'єднання двох типів замкових систем (сувальдна + сувальдна, або сувальдна + циліндрична) в одному корпусі, а також електромеханічні моделі.

Висока надійність

Всі замки дверні Cisa оснащені можливістю перекодування ключа і мають високий ступінь секретності. Результати випробувань і тестів на насильницьке розкриття показали, що вони не піддаються основним методам злому:

  • відмички;
  • згортання;
  • вибивання;
  • висвердлювання.

Правда, висвердлюванню не піддаються тільки замки з наявністю спеціальних марганцевих пластин. Вони поставляються окремо і для кращого захисту дверей є сенс їх придбати і встановити. Все чого вдалося домогтися випробувачам - це зіпсувати зовнішній вигляд дверей, але замок залишився закритим. Відмінні результати тестів показали комбіновані замки для дверей, що складаються з верхнього і нижнього замку в одній моделі. Об'єднана конструкція дає додатковий захист і дозволяє здійснювати блокування однієї з замкових систем при спробі злому іншої.

Відмінною рисою сувальдних замків Cisa від аналогічних моделей інших виробників, є можливість власнику самостійно поміняти відстань між робочими зубцями ключа. Таке технічне рішення дозволяє створювати мільйони варіантів комбінацій і не залишає зловмисникам жодних шансів підібрати відмичку до дверей.
Система багаторазового перепрограмування замку на нові ключі врятує господарів від неприємностей через втрату ключів. Здійснити перекодування можна самостійно, без виклику сервісної служби.

Замки дверні фірми Cisa встановлюються як на сталеві двері, так і на звичайні двері з МДФ. За співвідношенням ціна / надійність замки для дверей даного бренду є ідеальною альтернативою звичайним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Коли потрібен адвокат у ...
Наступна новина: Меблі для передпокою

КОМЕНТАРІ