Меблі для передпокою

Меблі для передпокою

20.03.18 01:13 0 1433

«Ласкаво просимо додому!» - саме це говорить передпокій всім своїм виглядом. Він є входом в квартиру і приміщенням, яке запрошує зайти і створює перше враження про весь будинок. Крім цього передпокій повинен бути практичним і зручним у використанні, адже тут зберігається наш верхній одяг і взуття, якої ми користуємося щодня.

Ні в одному приміщенні не створити затишку без використання меблів і відповідних аксесуарів. Вони також потрібні і для передпокою. На перший погляд може здатися, що його обладнання - це не таке вже й легке завдання, адже це приміщення зазвичай вузьке і невелике за розмірами, а вмістити потрібно багато всього.

Які меблі потрібні в передпокою?

Природно, такі меблі, які Ви можете використовувати для конкретних цілей: для зберігання верхнього одягу і взуття. До речі, в Україні різні меблі для передпокою (разные прихожие БРВ и Гербор в Украине) ви можете придбати в інтернет-магазині http://brwmania.com.ua.

Стане в нагоді також і дзеркало з комодом, на який можна поставити аксесуари, телефон і покласти отриману пошту, а також тримач для парасольок і невелика лавка або стілець, для того щоб Вам було зручніше взуватися. Також необхідне місце для зберігання ключів, щоб вони не загубилися в просторах квартири.

Згаданий комод стане в нагоді для зберігання в ньому рукавичок, ключів, шарфів і шапок. Це допоможе утримувати передпокій в порядку. Для зберігання взуття підійде спеціальна полиця і шафка, яку по-іншому називаються галошниця.

Які ж меблі вибрати для зберігання взуття - це вирішувати тільки Вам самим. Якщо Ви хочете виставити своє взуття на показ, то можна придбати полку для взуття, яка не тільки дозволить продемонструвати різноманітні туфлі, балетки, кросівки, чоботи і черевики, а й забезпечить циркуляцію повітря. Закрита шафа для взуття допоможе захистити його від вицвітання і пилу.

Кількість перерахованих меблів створює таке враження, що передпокій буде повністю ними заставлений. Щоб уникнути цього потрібно вибирати і розставляти меблі з розумом, наприклад, можна поєднати шафу для верхнього одягу з полицею для взуття або комодом. Такі комбінації добре підійдуть тим, чиї передпокої досить невеликих розмірів. Саме в такому випадку варто вибирати багатофункціональні меблі.

Інтер'єр передпокою повинен поєднувати в собі і стиль, і функціональність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Шафи купе: ...

КОМЕНТАРІ