Досвід об’єднання в громадські організації переймають молодіжні лідери української діаспори на Тернопільщині

Досвід об’єднання в громадські організації переймають молодіжні лідери української діаспори на Тернопільщині

20.03.18 10:06 0 439
Як бути активним, брати участь та самим організовувати різноманітні акції та проекти, а також як об'єднувати молодь навколо цікавих ідей та як писати проекти – навчатимуться протягом дев'яти днів на Тернопільщині молодіжні лідери Світового конгресу українських молодіжних організацій. Тренінговий проект «Молодіжний лідер СКУМО» відбувається за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації та Світового конгресу українців.

За словами начальника відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігоря Чорного, перейняти досвід співпраці з громадськими організаціями та владою, поділитися ідеями та враженнями з активною громадськістю Тернопільської області мають можливість представники українських діаспор з 12 країн світу.

У перший день перебування в області, як додав Ігор Чорний, гостей познайомили ближче з туристичними особливостями та родзинками нашого міста. А вже у неділю, 18 березня, розпочався тренінговий день, під час якого учасники розглянyть такі теми:

- «Соцмережі та просування роботи в медіа ресурсах»: Як і чому варто використовувати соціальні мережі в громадському секторі;

- Використання Фейсбук, Твітер, Інстаграм та інших мереж; ефективне просування особистості в соцмережах і «Email/Web комунікація та основи цифрового маркетингу».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учасники АТО у Тернополі ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ