Тарас Юрик: Системні покращення,які відбуваються у Тернопільській області,за кілька років зроблять її непізнаваною

Тарас Юрик: Системні покращення,які відбуваються у Тернопільській області,за кілька років зроблять її непізнаваною

20.03.18 11:27 0 484
Те, що завдяки системним змінам, які відбуваються в країні у зв'язку з реформами, змінюється й Тернопільська область, – очевидно. Адже за три роки область стала лідером у багатьох рейтингах, тут оновлюється соціальна та дорожня інфраструктура, розвивається медична та освітня сфери, налагоджуються послуги безпеки. На цьому зосередився народний депутат України Тарас Юрик, підбиваючи підсумки виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

«Ми почули від профільних департаментів інформацію, яка стосується росту місцевих бюджетів у Тернопільській області. І ця крива йде стрімко вверх, адже з кожним роком бюджети зростають, – зазначив Тарас Юрик. – Більше того, ми говоримо про значні капітальні вкладення з боку держави в бюджет Тернопільщини. Але варто закцентувати увагу ще на одній складові, яка впливає на розвиток краю, – це робота місцевого бізнесу».

За словами Тараса Юрика, 90% інвестиційних проектів реалізовуються в області тернопільськими компаніями. А це означає, що місцевий бізнес має можливість працювати, створювати робочі місця і давати роботу для місцевих жителів, платити їм заробітну плату і тим самим знову вкладати в економіку області.

«Цей процес вирішує не якісь державні питання, а вирішує величезні людські проблеми. Тому це справді велика робота і та докорінна зміна, яка відбулася три роки тому, у тому числі, й у зв'язку з реформою децентралізації, дала можливість зростати в плані бюджету Тернопільської області й місцевим бюджетам. А також залучати на регіональний та соціально-економічний розвиток ще й державні кошти! Насправді, за такої динаміки за кілька років ми не впізнаємо Тернопільську область і буде дуже очевидним порівняння 2014 року і 2020 року», – підкреслив нардеп.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ