Представники з України можуть взяти участь у навчанні в рамках нідерландської програми MATRA з питань верховенства права

Представники з України можуть взяти участь у навчанні в рамках нідерландської програми MATRA з питань верховенства права

20.03.18 10:37 0 495
У період з 5 до 15 червня 2018 року у м. Гаага та Лейден (Королівство Нідерланди) проходитимуть тренінги у рамках програми MATRA з питань верховенства права на тему «Децентралізація та участь громадян» та «Управління державними фінансами».

Програма МАТRА розроблена задля зміцнення інституційної спроможності державних органів у сфері верховенства права у країнах: Албанія, Боснія і Герцеговина, Грузія, Косово, Македонія, Молдова, Сербія, Туреччина, Україна та Чорногорія.

Зазначеною програмою передбачено участь 4-ох представників від України у кожному тренінгу, які відповідають таким вимогам:

«Децентралізація та участь громадян»:

* посада державної служби категорії «Б»;

* досвід роботи у сфері розвитку та впровадження політики децентралізації;

* вільне володіння англійською мовою;

* рекомендація з місця роботи.

«Управління державними фінансами»:

* посада державної служби;

* досвід роботи від 5 до 10 років у сфері управління державними фінансами (управління витратами та оподаткування);

* вільне володіння англійською мовою;

* рекомендація з місця роботи.

Подати аплікаційну форму на участь у зазначеній програмі можна

через офіційний веб-сайт Нідерландського гельсінського

комітету (https://www.nhc.nl/themes/building-up-rule-of-law/matrarolt/) до 01.04.2018.

Розгляд аплікаційних форм та обрання відповідних кандидатів здійснюватиметься нідерландською стороною з урахуванням рекомендацій Посольства Нідерландів в Україні, а також Національного агентства України з питань державної служби як координатора зазначеної програми.

Контактна інформація: + 38 (044) 256 00 61 – Відділ міжнародного співробітництва і протоколу Управління адміністративного забезпечення Національного агентства України з питань державної служби.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ