Крим це Україна: переселенці із Житомирщини закликають не голосувати

Крим це Україна: переселенці із Житомирщини закликають не голосувати

20.03.18 12:19 0 490
Переселенці, які були вимушені покинути свої домівки декілька років тому через анексію Криму, закликають жителів окупованого півострову не брати участь у виборах президента РФ. Адже Крим - це Україна.

— Так Олена, яка вже 4 роки проживає у Житомирі, вважає, що вибори в Криму є незаконними, а люди голосують через страх: «Звичайно, що Крим – це Україна. А вибори, які там відбуваються, є незаконними, бо це не територія РФ. Жителі окупованого Криму просто-навсього бояться наслідків та переслідувань».

Крім цього, Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України також закликає кримчан не брати участі у незаконних виборах президента Росії на території півострова.

Про це йдеться у заяві, яка оприлюднена на сайті міністерства.

— «Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України рішуче засуджує рішення російської окупаційної адміністрації провести 18 березня 2018 року вибори президента РФ на тимчасово окупованих Росією територіях Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, та вкотре закликає кримчан не брати участі у незаконних виборах президента Російської Федерації на території півострова, не підтримувати нелегітимні вибори та утриматися від будь-яких дій та кроків щодо участі в президентських виборах на тимчасово окупованій території України – Автономної Республіки Крим та м. Севастополі», – зазначається у заяві.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі звернення ...
Наступна новина: Тернопілля: першоцвіти ...

КОМЕНТАРІ