Розіграш призів онлайн: Чи реально виграти?

Розіграш призів онлайн: Чи реально виграти?

21.03.18 11:52 0 1554

Виграти приз онлайн - хіба це не мрія кожного з інтернет-користувачів? Благо, сьогодні існує багато проектів, які проводять подібні розіграші в Глобальній Павутині.

Призи при онлайн розіграшах бувають трьох типів:

  • грошові;
  • речові;
  • електронні.

Більшість бажають виграти саме грошовий приз, але це можливо далеко не завжди, тому що все залежить від того, який приз призначений в тому чи іншому розіграші. Спочатку ми розглянемо розіграш речових та електронних призів. І розповість нам про них головний редактор сайту регистрациякода.рф, на якому можна зареєструвати коди товарів та безпосередньо прийняти участь у розіграшах призів:

Речові призи

Виграти речові призи в онлайн режимі можна з великою ймовірністю при участі у всіляких розіграшах в групах в різних соціальних мережах. Часто, в ролі речового призу, який розігрується, виступає будь-який модний гаджет (починаючи від смартфона, закінчуючи розумним годинником). Також різні магазини, в тому числі ті, що проводять продаж через групи ВК, пропонують свої товари в якості винагороди при розіграші призів. Зазвичай в таких випадках для участі в онлайн-розіграші необхідно зробити репост з інформацією про ці магазини.

Тут потрібно бути гранично акуратним, тому що в зв'язку з розіграшем речових призів онлайн існують прості та ефективні шахрайські схеми, в результаті чого можна замість призу виграти "мінус" на власному рахунку. Найпоширеніша схема - це прохання псевдоорганізаторов вислати гроші нібито за доставку. Чи потрібно говорити, що ніхто від таких ділків реальних виграшів не отримав. Ясно, що кожна річ, що розігрується через Інтернет, потребує доставки. Але серйозні організатори безумовно включають доставку в приз при його розіграші, інакше вони ризикують бути невірно сприйнятими своїми користувачами.

Електронні призи

Виграти електронні призи онлайн простіше простого, тому що вони не мають яскраво вираженої вартості, пов'язаної з їх виробництвом, тому стають частим об'єктом маркетологів при розіграшах призів. На Заході сьогодні особливо популярним є використання музики, електронних книг і постерів в якості призів при онлайн-розіграшах. В першу чергу, це пов'язано з більш жорстким захистом інтелектуальної власності і як наслідок з тим, що люди звикли платити за контент. Беручи участь в розіграшах призів, можна легко отримати втішні призи у вигляді посилань на легальне скачування пісень або промо-кодів для онлайн-магазинів контенту.

Також часто розіграші призів застосовуються в Інфобізнес, де можна виграти в якості призу участь в семінарах або онлайн-тренінгах. Розіграш призів в такому випадку має на меті заманити людей, які цікавляться тематикою пропонованого інфопродукта.

Грошовий приз

Виграти грошовий приз онлайн найскладніше, тому що на відміну від речових і електронних призів, розіграш грошових призів ускладнений складністю монетизації схем, в яких на постійній основі можна розігрувати гроші.

Одним з таких проектів, в яких можна виграти грошовий приз онлайн, є безкоштовна онлайн-лотерея "Соціальний Шанс", в якій необхідно всього-на-всього вгадати загадане системою шестизначне число. Схема монетизації безкоштовної онлайн-лотереї "Соціальний Шанс" полягає в показі гравцям реклами під час гри, за рахунок чого наповнюється призовий фонд і підтримується функціонування проекту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ