Маленькі (міні) дивани: Cтильне рішення для вашої квартири

Маленькі (міні) дивани: Cтильне рішення для вашої квартири

21.03.18 20:13 0 1525

Красива, дорога і комфортні меблі завжди вважалися ознакою достатку і доброго смаку. Якщо ж розкішний диван гармонійно вписується в інтер'єр за формою та відтінком, але при цьому він досить громіздкий, зверніть увагу на елегантні м'які меблі компактних розмірів. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://www.pufetto.com.ua/.

Коли маленький диван - це оптимальне рішення?

Власникам однокімнатних або малогабаритних квартир не раз доводилося стикатися з проблемою пошуку підходящих меблів. Коли площа приміщення обмежена, вибір невеликий: або страждає дизайн інтер'єру, або красиві меблі займають весь вільний простір. Якщо вам така ситуація знайома - придбайте компактні м'які меблі. Міні-дивани підкреслять індивідуальність стилю та зроблять обстановку більш комфортною.

Дорогі та громіздкі меблі незручно і клопітно постійно перевозити з квартири на квартиру. Якщо ви часто переїжджаєте або знімаєте житло, то зможете оцінити розкладні міні-дивани. Завдяки цікавому дизайнерському оформленню можна підібрати моделі, які підкреслять вибраний стиль.

Де зручно використовувати міні-дивани?

  • Маленькі дивани гармонійно впишуться в інтер'єр віталень. Якщо вітальня невелика та паралельно виконує функції спальні, то акуратні та елегантні розкладні меблі дозволить ефектно доопрацювати стиль кімнати;
  • Міні-диван підходить для кухні, де і так багато місця займає гарнітур з підлоговими та підвісними шафами та ящиками. Компактні м'які меблі зі спинкою відмінно замінить звичні стільці і табурети. У кухнях також встановлюють маленькі кутові дивани. Настільки стильне рішення доречно використовувати в сучасних кухнях та їдальнях, де дизайн продуманий до дрібниць. Завдяки таким моделям можна грамотно обіграти невелику площу кухні та компактно заповнити кутовий простір. До того ж, такі дивани розкладаються і перетворюються в повноцінне спальне місце;
  • Міні диван-ліжко буде ідеально виглядати в дитячій кімнаті. Спальне місце, яке підходить дитині по ростк - саме те, що потрібно для комфортного відпочинку. Маленькі дивани, які розкладають тільки на час сну - це оптимальний варіант для оформлення дитячої. Вночі малюк повноцінно відпочиває, а вдень в кімнаті з'являється вільний простір для розвитку та активних ігор. Оббивка дитячих диванів виконана в яскравих життєрадісних тонах, що має сподобатися дитині;
  • У невеликих квартирах функції робочого кабінету нерідко виконує спальня. Якщо доводиться допізна засиджуватися за робочим столом, купіть маленький диван і розкладайте його тільки на час нічного відпочинку.

Однак не варто обмежувати сферу використання маленьких диванів виключно розміщенням в невеликих квартирах. Наприклад, кутові міні-дивани - це гарне рішення для сучасних квартир з просторими кімнатами. Особливо, якщо господарі схильні до мінімалізму в інтер'єрі і цінують вільний простір. Адже деяким навіть подобається, коли у великій вітальні є тільки затишний диванчик, стелажі, бар, музичний центр і домашній кінотеатр. Сьогодні це актуально і модно!

Переваги малогабаритних диванів:

  • Економія простору;
  • Функціональність;
  • Зручність;
  • Естетичний дизайн;
  • Доступна вартість
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ