Жіночий гаманець: Як правильно вибирати?

Жіночий гаманець: Як правильно вибирати?

22.03.18 01:08 0 1466

Гаманці та портмоне - це дуже важливий і потрібний аксесуар, яким ми користуємося практично кожен день. Саме тому так важливо вибирати тільки самі практичні та якісні моделі. Здавалося б, цей предмет не такий помітний, як сумка або барсетка, але, тим не менш, саме в гаманці ми зберігаємо гроші, банківські картки та навіть документи. А як то кажуть в старому прислів'ї, щоб водилися гроші, потрібно облаштувати їм гідне і красиве "житло".

Далі, ми розглянемо на що потрібно звернути увагу при виборі жіночого гаманця і розповість нам про це головний редактор сайту http://lifecity.com.ua/blog/view/4178/.

Вибираючи жіночі гаманці, можна орієнтуватися на два показники:

  1. або Ви купуєте модний гаманець, відповідний останнім тенденціям;
  2. або класичну модель, яка буде актуальна незалежно від моди.

До класичних моделей належать шкіряні жіночі гаманці червоного, чорного або коричневого кольорів. Як правило, їх розмір 18х10 см. Найкраще вибирати моделі, в яких є монетниця (внутрішня або зовнішня), кілька відділень під купюри і обов'язково відділення для кредиток і дисконтних карток, яких завжди багато у кожної жінки.

Якщо Ви вирішили купити гаманець на один сезон, тоді можна сміливо експериментувати з кольором, принтом і розміром. Навесні / влітку варто вибирати яскраві гаманці:

  • бірюзовий;
  • теракотовий;
  • рожевий;
  • лимонний.

Дуже модними є квіткові принти, а, що стосується розміру, зупиніть свою увагу на гаманцях-барсетках, в яких помістяться не тільки гроші і картки, але й ключі та мобільний телефон.

Гаманці-барсетки зручні для шопінгу чи походу в супермаркет: в них вміщуються всі необхідні дрібниці та відпадає потреба брати сумку. Маленькі жіночі гаманці розміром приблизно 8х12 см створені для тих, хто звик користуватися цим аксесуаром виключно для грошей і для тих, хто не любить, коли гаманець займає надто багато місця в сумці.

Покупка в інтернеті

Якщо Ви вирішили купити гаманець через інтернет-магазин, уважно розгляньте його фотографії, ознайомтеся з тим, скільки у нього відділень, як він закривається (скільки змійок, кнопок), які у нього розміри, з якого матеріалу він зшитий, звертайте увагу на фурнітуру. Визначившись заздалегідь з розміром і колірними вподобаннями, Ви легко зробите вибір.

А якщо Ви вирішили купити цей аксесуар в якості подарунка - можете створити комплект, підібравши до нього візитницю або ключницю з такого ж матеріалу. Це буде дуже потрібний і хороший подарунок, яким Ви обов'язково порадуєте своїх друзів і близьких!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Вадим Боярський: Проект ...

КОМЕНТАРІ