У Житомирі Лев Парцхаладзе представив проект будівництва амбулаторій у сільській місцевості

У Житомирі Лев Парцхаладзе представив проект будівництва амбулаторій у сільській місцевості

22.03.18 08:59 0 566
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України розробило поетапний проект будівництва амбулаторій від затвердження документації до вибору будівельних матеріалів.

Проект презентував вчора, 20 березня, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе під час виїзної наради щодо розвитку медицини у сільській місцевості у Житомирському інституті медсестринства, що пройшла під головуванням Віце-прем'єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

— — «Наша мета – створити сучасні умови та сучасні амбулаторії для надання якісних медичних послуг. Для цього ми розробили чотири проекти будівництва амбулаторій з житлом та без, генеральні плани на кожен проект, а також інформаційний посібник, де міститься детальна інформація, що робити і з чого починати. Посібник містить в собі практично-технічне завдання – які мають бути стелі, підлога, перегородки, які матеріали використовувати. Опис внутрішніх приміщень. Вартість будівництва нової амбулаторії становитиме 11-12 тис. грн за м. кв.», – сказав Лев Парцхаладзе.

Також він додав, що Мінрегіонбуд розробив алгоритм та етапність реалізації проекту для адміністрацій. Спочатку має бути затверджена МОЗом мережа, потім підготовчі етапи до фінансування (які документи та куди подавати), затвердження проектно-кошторисної документації та етап будівництва. План розрахований приблизно на 6 місяців.

Крім цього, Мінрегіонбуд розробив і детальний план для будівельників.

Перед презентацією мережі закладів первинної медицини Геннадій Зубко оглянув амбулаторію на Житомирщині.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Останні випробування ...
Наступна новина: Уряд запускає масштабну ...

КОМЕНТАРІ