На Тернопiльщинi відбувся чемпіонат області з кікбоксингу

На Тернопiльщинi відбувся чемпіонат області з кікбоксингу

22.03.18 11:23 0 739
Відкритий чемпіонат Тернопільської області з кікбоксингу (версія ІSKA) серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків старшого та молодшого віку та дітей відбувся в Тернополі, в спорткомплексі «Палац Спорту». Змагання організовані управлінням фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації (начальник Мацикур В.С.), представництвом Федерації кікбоксингу України ІSKA в Тернопільській області та ТМГО «Спортивно-оздоровчий клуб «Тернопіль» (голова Колесник С.Є.) та Федерацією аматорського боксу і кікбоксингу Тернопільської області (голова Степанов Є.В.).

Турнір проходив в рамках календарного плану спортивних заходів на 2018 рік і підготовки до чемпіонату України з кікбоксингу (ІSKA), який відбудеться в Харкові 29 березня – 01 квітня 2018 року, зазначили в управлiннi фiзичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

У змаганнях взяли участь 74 спортсмени в розділі лоу-кік і 50 спортсменів в розділі фул-контакт із шести команд міста Тернополя, а саме «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту», СК «Тернопіль», СК «Поєдинок», СК «Тонус», СК «Медик», СК «Лайф», ФКТ, а також збірні міст Кременця, Рівного та Львова, ДЮСШ міста Волочиська Хмельницької області.

Як повідомив головний суддя змагань Сергій Колесник, спортсмени продемонстрували високу техніку, наполегливість та волю до перемоги. Участь у змаганнях взяли 30 чемпіонів та призерів всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатів з кікбоксінгу. Головний секретар турніру змагань Кушнір І.Ф.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителів Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ