В Житомирській області актуальні можливості для громадського сектору

В Житомирській області актуальні можливості для громадського сектору

26.03.18 09:47 0 453
Запрошуємо представників громадського сектору, котрі бажають отримати нові знання та новий досвід, до огляду топ-5 навчальних можливостей.

Програма Open Data Leaders Network

З 24 по 26 квітня 2018 року у Києві відбудеться другий цикл програми навчання та обміну ідеями у сфері відкритих даних для представників центральних органів виконавчої влади – Open Data Leaders Network.

Подати заявку на участь у програмі можна до 8 квітня.

Open Data Leaders Network – це мережа, створена Open Data Institute для популяризації ідей відкритих даних у всьому світі. З 2015 року мережа допомогла більш ніж 30 урядовим лідерам посилити їх програми відкритих даних через обмін досвідом між учасниками та надаючи їм підтримку у напрацюванні, розробці та тестуванні нових ідей. В Україні для представників центральних органів виконавчої влади програма вперше стартувала у 2017 році й 6 лідерів пройшли екстенсивну програму навчання та наразі використовують набуті знання для розвитку відкритих даних у своїх органах та установах.

Деталі: https://www.prostir.ua/?grants=prohrama-open-data-leaders-network Громадська Школа Дієвих Практик ЄС: Торгівля та сталий розвиток

Інститут Європейської Політики (Берлін) та Громадянська мережа ОПОРА (Львів) запрошують активних громадян та агентів змін з усіх регіонів України до подання заявок на участь у другому етапі Громадської Школи Дієвих Практик ЄС: Рівень В, присвяченому темі «Торгівля та сталий розвиток».

Якщо Ви:

* Хочете підтримати процес асоціації України з ЄС?

* Не можете змовчати, коли йдеться про захист трудових прав та екологічних стандартів?

* Популяризуєте сталий розвиток, який заохочує торгівлю?

Тоді цей тренінг для Вас!

Кінцевий термін подання заявок: 2 квітня 2018.

Оголошення результатів відбору: 10 квітня 2018.

Деталі:https://www.oporaua.org/113-events/45302-navchannia-u-shkoli-diievykh-praktyk-yes-torhivlia-ta-stalyi-rozvytok

Проектний менеджмент для громадського сектору

Всі, хто бажає поглибити свої знання в управлінні проектами та стати більш ефективним проектним менеджером, запрошуємо на тренінг інтенсив. Подія буде корисна як новачкам (покроковий розбір з проектним підходом на реальний прикладах), так і менеджерам з досвідом (можна буде структурувати та поглибити знання).

Участь безкоштовна, але обов'язковою є реєстрація, яка триває до 26 березня.

Відбір учасників буде проведено на конкурсній основі.

Деталі: https://gurt.org.ua/news/trainings/44357/

Навчальна програма «Успішні локальні громади»

Фонд «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), Громадська організація «Наше Поділля» (Вінниця) та Громадська організація «Точка доступу» (Краматорськ) запрошують представників Житомирської, Хмельницької, Запорізької, Донецької та Луганської областей до участі у програмі «Успішні локальні громади». Програма передбачає тренінговий компонент, реалізацію спільних завдань командами з різних територіальних громад, а також можливість отримати фінансування в рамках конкурсу міні-грантів.

Для представників усіх областей буде проведена серія двох триденних тренінгів у квітні-травні 2017 р. (точні дати і місце проведення вказуються нижче).

Під час тренінгів учасники дізнаються як проводити аналіз проблем та потреб громади, а також яким чином залучати ресурси у відповідності до локальних потреб з метою покращення якості життя в громаді.

Заявки приймаються до 5 квітня.

Деталі: http://ngonetwork.org.ua/nabir-uchasnykiv-na-treningy-v-ramkah/

Проект «Культура для місцевого розвитку»

Інститут Адама Міцкевича, Culture.pl, Europejskie Centrum Solidarno?ci I European Solidarity Centre при локальній підтримці Креативна Європа та Український Культурний Фонд запрошують культурних менеджерів із Арменії, Азейбаржану, Білорусії, Грузії, Молдови, Польщі та України до участі у 3-му міжнародному проекті «Культура для місцевого розвитку».

У травні 2018 року в межах першої фази проекту відбудеться тренінг у Києві. Організатори оплачують проживання та транспортні витрати учасників.

Дедлайн – 2 квітня 2018 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Які з кращих практик ...
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ