Боді: Одяг або нижня білизна?

Боді: Одяг або нижня білизна?

26.03.18 23:07 0 1448

До сих пір багато жінок не розуміють справжнього призначення боді. Цей елемент жіночого гардеробу існує як в якості звичайного одягу, так і як нижня білизна. Жіноче боді представляє собою з'єднані труси і верхню частину, в якості якої можуть виступати бюстгальтер, майка, футболка або навіть сорочка. Вперше така конструкція боді з'явилася на початку 20-го століття: боді то приходили, то йшли з моди, видозмінюючи при цьому.

Сьогодні жіночі боді знову популярні як ніколи: дизайнери включають їх як в основну колекцію, так і в колекцію нижньої білизни. До речі, купити боді в Україні можна в інтернет-магазині tasizar.com. Зараз в продажі є найрізноманітніші моделі боді:

  • з бюстгальтером в якості нижньої білизни;
  • коригувальні з втягуючим ефектом;
  • футболки та сорочки.

Спробуйте замовити цей універсальний елемент гардеробу: він обов'язково Вам сподобається. Універсальні боді легко вписуються в будь-який гардероб завдяки своїй універсальності.

Боді в якості нижньої білизни дуже практичні, особливо взимку. Купуючи, наприклад, бавовняні боді, Ви точно не замерзнете навіть в найсуворіші холоду: адже цей предмет гардеробу служить одночасно трусиками і майкою, натільною білизною, яка дозволяє зберігати тепло. Для літа Ви можете замовити мереживні боді: вони прекрасно підходять як для офісного одягу, так і для одягу в стилі кежуал. Боді футболки можна легко надягати в якості основи під офісний брючний або спідничні костюм: ідеально заправлені в штани або спідницю, вони допоможуть створити строгий бізнес-образ.

Боді: різноманітність кольорів і фасонів

Оскільки боді є річчю універсальною, то їх найбільш поширений колір - це чорний, оскільки він відмінно підходить для самого різноманітного одягу. Зверніть увагу на мереживні боді: вони не тільки практичні, але і виглядають неймовірно спокусливо.

Також варто придивитися до боді з вбудованими бюстгальтерами пуш-ап або мінімайзер. Вони також володіють відмінним втягуючим ефектом. Таким чином, за допомогою жіночого боді Ви зможете створити стрункий пропорційний силует з тонкою талією і красивою лінією декольте.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги диплома на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ