Топ-5 можливостей: програми стажування,конкурси та вакансії на волонтерство

Топ-5 можливостей: програми стажування,конкурси та вакансії на волонтерство

27.03.18 08:57 0 595
Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства до огляду топ-5 можливостей з навчання, стажування та волонтерства. Громадянська організація «Ліга захисту громадяньских прав» шукає співробітників

Основні напрямки діяльності організації це захист прав та свобод громадян України, недопущення дискримінації по відношенню до людей. Адвокаційна підтримка населення.

На даний час ведеться робота по захисту прав і свобод у сфері охорони здоров'я, а саме реалізація права на добровільну вакцинацію, інформацію та освіту. На сьогоднішній день відбувається жорстка дискримінація людей, які зробили такий вибір.

Організація шукає: ідейних людей, особисті цінності, яких співпадають з ідейними цінностями громадського об'єднання.

Територія пошуку: обласні центри України – координатори діяльності.

Деталі: https://www.prostir.ua/?jobs=vakansiji-v-ho-liha-zahystu-hromadyanskyh-prav

Набір молодих лідерів на участь в програмі EUVP

EUVP запрошує молодих лідерів з України відвідати Європу, більше дізнатись про діяльність ЄС, краще зрозуміти його цінності та обмінятись досвідом.

Візит складається з окремої 5-8-денної програми зустрічей з посадовими особами ЄС, в установах ЄС у Брюсселі, Страсбурзі та/або Люксембурзі.

Візит в рамках програми відбудеться в 2019 році (точна дата обирається учасником із запропонованого списку).

Дедлайн подачі заявки: 25 квітня 2018 року

Деталі: https://www.prostir.ua/?grants=nabir-molodyh-lideriv-na-uchast-v-prohrami-euvp II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе»

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та Проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, проектом «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» (SACCI) (Management Systems International, Inc., a Tetra Tech Company, USAID Contractor), компанією «Антиплагіат», Могилянською школою журналістики оголошують II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе».

Конкурс проводиться з метою інформування освітньої спільноти, студентів, абітурієнтів, учнів та їх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності, попередження та протидії корупції, її деструктивного впливу через створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплює фундаментальні норми розвиненої спільноти: моральність, чесність, відповідальність, свідомий підхід до навчання та викладання, активна громадянська позиція тощо.

Деталі: http://www.saiup.org.ua/nashi-novyny/ii-vidkrytyj-vseukrayinskyj-studentsko-uchnivskyj-konkurs-sotsialnyh-videoproektiv-chesnist-pochynayetsya-z-tebe/

Стажування для журналістів у Німеччині

Програма графині Маріон Денхофф – це можливість для молодих журналістів протягом двох місяців працювати редактором-стажером у одному з німецьких ЗМІ.

Інтерну виплачується стипендія у розмірі 3 900 €.

Ця сума передбачає покриття витрат на переїзд, медичне страхування та проживання в Німеччині. Місце стажування визначає сама організація. Взяти участь у програмі можуть журналісти віком від 23 до 35 років. Учасники повинні вільно володіти німецькою мовою.

Деталі: http://diem.studway.com.ua/d/stazhuvannya-dlya-zhurnalistiv-u-nimechchi/

Відбір на програму візитів до ЄС на 2019 рік

Програма візитів до Європейського Союзу (EUVP) запрошує лідерів українського громадянського суспільства відвідати ЄС та краще ознайомитися з цінностями та принципами діяльності Європейського Союзу. Учасники програми відвідають європейські інституції у Брюсселі, Страсбурзі та Люксембурзі. Організатори забезпечують транспортні витрати та добові учасників.

Дедлайн - 25 квітня 2018 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал вручив ...
Наступна новина: Чернігів: Владислав ...

КОМЕНТАРІ