Поліграфія: Що це таке?

Поліграфія: Що це таке?

27.03.18 18:40 0 1488

"Незважаючи на активний розвиток телебачення та інтернету, послуги поліграфії залишаються настільки ж затребуваними, як і раніше. Рекламна поліграфія служить одним з головних способів донести до клієнта свою пропозицію у багатьох випадках: промо-акції в торгових центрах, передвиборна агітація, урочисте відкриття або акція, друк наклейок та листівок для особливого випадку... перераховувати можна до нескінченності", - розповідає Івкіна Ірина Володимирівна, виконавчий директор "Союзу поліграфістів СПб", члени якого безпосередньо надають поліграфічні послуги (printing services, услуги полиграфии) в Санкт-Петербурзі.

Багато в чому друк поліграфії своєю популярністю зобов'язаний двом факторам:

  • універсальності цього рекламного методу;
  • його доступністю.

Так, наприклад, якщо ви хочете, щоб про вас дізналися люди на вулицях, немає нічого простішого, ніж замовити друк флаєрів для їх подальшої роздачі або поліграфію на дизайнерському картоні, щоб здивувати потенційного клієнта. При цьому ви самі зможете контролювати бюджет, виходячи з необхідної кількості, а також проінформувати найбільш підходящих потенційних клієнтів - адже місце роздачі теж вибираєте ви!

Ну а діловій людині просто не обійтися без друку візиток. Будь то зустріч з важливим партнером, конференція або просто поїздка в інше місто - це неодмінний бізнес-атрибут зобов'язаний завжди бути з вами. І в цьому вам допоможе оперативна поліграфія.

І, зрозуміло, не варто недооцінювати рекламу, яка завжди буде під рукою у клієнта. Звичайно ж, ми говоримо про послуги, які надає будь-яка серйозна типографія: друк каталогів та інфобуків. Якщо ви займаєтеся продажами, то самі знаєте, наскільки ефективний цей інструмент - як для негайних, так і для відстрочених продажів.

Ну а якщо ви маєте намір залишити у потенційного клієнта стійку пам'ять про себе та свою фірму, то тут не обійтися без чогось, що буде завжди на виду. І друк календарів тут буде в самий раз. Досить звернутися в центр поліграфії - і ще цілий рік ваша реклама буде на увазі перед потенційним покупцем і його колегами.

Етапи виготовлення поліграфічної продукції:

  1. виготовлення дизайну та фінального макету;
  2. підготовка макету до друку;
  3. безпосередньо сам друк;
  4. постпресс;
  5. упаковка та доставка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати газонокосарку?
Наступна новина: Пищевые ингредиенты для ...

КОМЕНТАРІ