Переваги друкарні повного циклу

Переваги друкарні повного циклу

28.03.18 20:58 0 1884

Якість будь-якого поліграфічного продукту (починаючи від простої листівки, і закінчуючи оригінальним календарем або банером) безпосередньо залежить від друкарні, яка виконує замовлення. На підсумковий результат впливає і набір обладнання, яке встановлене в компанії, і професіоналізм співробітників, і ряд інших чинників.

Процес виготовлення поліграфічної продукції складається з декількох етапів, кожен з яких повинен бути виконаний на високому рівні:

  • Перший етап називається додрукарською підготовкою. На цій стадії створюється дизайн майбутнього продукту, проводяться всі необхідні підготовчі операції. Це найбільш трудомістким етап, який є при офсетному друку;
  • На другому етапі здійснюється безпосередньо друк зображення на обраному матеріалі (папір, картон, пластик і т. д.);
  • Заключний, третій етап роботи - післядрукарська обробка. На цій стадії фахівці виконують додаткові операції, набір яких залежить від особливостей кінцевого продукту - це може бути вирубка, тиснення, ламінація, брошурування і т. д.

Таким чином, виготовлення поліграфічної продукції може зажадати цілого комплексу операцій, для яких використовується різне обладнання. Тому оснащення сучасної друкарні включає в себе не тільки власне друкарські машини, але і різаки, клейові установки, листоподборочні модулі і т. д.

Не кожна друкарня може дозволити собі весь комплекс обладнання для виробництва якісної поліграфічної продукції. Деякі компанії пропонують тільки друк, інші - друк і окремі види оздоблювальних заходів. Виконати всі роботи по виготовленню друкованого продукту можуть тільки друкарні повного циклу (наприклад, в Києві це фамільна типографія та поліграфія HUSS). Такі компанії пропонують клієнтам і допечатну обробку (в тому числі створення дизайну), і друк, і великий набір післядрукарських операцій.

Співпраця з друкарнею повного циклу, як правило, більш зручна і вигідна для клієнтів. Звернувшись в таку компанію, можна відразу ж домовитися про всі необхідні роботах і заощадити час на узгодження декількох замовлень в різних місцях.

В умовах високої конкуренції серед друкарень саме компанії, що пропонують повний цикл робіт, знаходяться в більш вигідних умовах. Виконання всього замовлення в одному місці дозволяє не турбуватися про узгодженість дій фахівців на всіх етапах роботи. Наприклад, на стадії додрукарською підготовки співробітники друкарні зможуть в повній мірі враховувати особливості друкованих машин, на яких буде виконуватися замовлення.

Перевагою великих друкарень повного циклу є більш широкий спектр доступних замовнику послуг. Як правило, такі компанії пропонують клієнтам не тільки офсетний і цифровий друк, але й інші затребувані технології нанесення зображень (різографію, шовкографію і т. д.). Крім того, у великих друкарнях зазвичай можна замовити і широкоформатний друк - за допомогою цієї технології можна виготовити різні матеріали для зовнішньої реклами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Бижутерия и аксессуары ...

КОМЕНТАРІ