Переваги піци перед іншими стравами

Переваги піци перед іншими стравами

28.03.18 23:00 0 2053

"До сих пір важко сказати, коли саме піца стала відома за межами Італії. Вважається, що вона набула поширення в США в 60-і роки і стала широко популярною спочатку там, а потім і в усьому світі. Спочатку схожі коржі з різноманітною начинкою готували греки, римляни, єгиптяни і представники багатьох інших народів. Але відмінною рисою неаполітанського пирога стало неодмінна наявність у складі виробу соковитих томатів, свіжого сиру моцарелла і пахучих прянощів", - розповідає співробітник піцерії «Pronto Pizza», в якій безпосередньо можна замовити піцу з цілодобовою доставкою в Івано-Франківську (до речі, оформити замовлення можна на цьому сайті).

Чому піца така популярна сьогодні?

Як би там не було піца залишається однією з найулюбленіших і самих затребуваних страв на планеті. Її популярність обумовлена  багатьма факторами:

  • По-перше, піца стала першою стравою, яку стали замовляти додому. Доставка піци була придумана в Америці та стала такою модною послугою, що незабаром з'явилася в багатьох країнах. Пироги легко підлягають транспортуванню, вони набагато повільніше остигають, ніж рідка їжа, а крім того - їх легко вживати на роботі, на навчанні або в подорож;
  • Другою особливістю піци є її універсальність. Протягом багатьох десятиліть це блюдо удосконалювалося, доповнювалося і видозмінювалося. В результаті чого з'явилося неймовірна кількість різновидів піци - починаючи від різного виду тіста і закінчуючи різноманіттям начинок, піца може надати великі можливості для експериментів. Взагалі кажучи, піца - це одне з найбільш відкритих для змін блюд. Саме тому його люблять готувати в усіх країнах - кожен кухар має право додати в піцу будь-який інгредієнт, що лише може прийти на розум. Японці не упускають можливості прикрасити блюдо рибою або водоростями, австралійці експериментують з м'ясом кенгуру, страуса або крокодила в якості компонентів для начинки, а мексиканці кладуть в начинку перець або м'якоть кактусів. І, не дивлячись на такі добавки, блюдо, як і раніше можна назвати піцою. Адже піца надає повну свободу для кулінарної творчості;
  • Не секрет, що свою перевагу піці можуть віддавати люди будь-якого віку та соціального стану. Соковитий і ароматний пиріг однаково люблять вживати в їжу діти і дорослі, люди похилого віку і молодь. У піці можна втілити будь-які кулінарні фантазії і врахувати вподобання кожного. Якщо у Вашій родині всі відрізняються особливим смаком в їжі, то Ви легко можете догодити кожному - замовити піцу з чотирма різними начинками в одній - і не прогадати. Крім того, є страви, які неодмінно підійдуть кожному - наприклад, це класична піца з шинкою, сиром і томатами, від якої ніхто не зможе відмовитися.

Висновки

Сьогодні доставляють безліч страв, які можуть зацікавити гурманів. Але піца є самим ситною і яскравою стравою серед усіх інших. Вона включає в себе найулюбленіші і самі смачні інгредієнти:

  1. м'ясні продукти - ковбаса, шинка, бекон або курка;
  2. свіжі овочі - помідори, баклажани, перці або салат;
  3. ароматні сорти сиру і соковиті соуси, які додають смаку та пікантності будь-якому пирогу.

Тому, не відкладаючи, замовте доставку піцу в «Pronto Pizza» і почніть насолоджуватися різноманітними смаками італійських пирогів прямо зараз!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Насоси для води: Основні ...
Наступна новина: 31 березня - творчий звіт ...

КОМЕНТАРІ