Що чернігівці думають про можливості свого міста? (Рейтинг міст України,частина 2)

Що чернігівці думають про можливості свого міста? (Рейтинг міст України,частина 2)

29.03.18 10:04 0 602
Результати четвертого щорічного Рейтингу міст України, який проводиться соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення «IRI» (Міжнародного республіканського інституту), представив 27 березня в Чернігівській міській раді заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.

Одним з питань, яке вивчалося в цьому рейтинговому опитуванні, стало уявлення про потенційні можливості міст, прийняте серед їх мешканців.

Цей показник у Чернігові не змінився в порівнянні з минулим роком, тут ми на 11 місці. Отже: Індекс задоволеності можливостями міста:

Серед тих можливостей, які за рік стали оцінюватися чернігівцями як більш доступні для них - і можливість включатися в процес формування рішень щодо міста:

(продовження презентації результатів дослідження дивіться в наступних наших публікаціях)

Довідково:

Опитування проводилося з 20 січня по 10 лютого 2018 року методом face-to-face-інтерв'ю на дому. У Чернігові було опитано 800 респондентів. Цільова аудиторія - це постійні жителі міста віком від 18 років і старші. Вибірка є репрезентативною за статтю та віком. Згідно даних ЦВК було обрано мінімум 50 дільниць і в кожній з них опитана певна кількість людей.

По Україні загалом було опитано 19800 респондентів.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині оформили ...
Наступна новина: Два тернопільських ...

КОМЕНТАРІ