В Житомирській області кабмін дозволив рятувальникам перевіряти об'єкти і підприємства з високим ступенем ризику

В Житомирській області кабмін дозволив рятувальникам перевіряти об'єкти і підприємства з високим ступенем ризику

29.03.18 08:35 0 533
ДСНС та її територіальним органам Уряд дав зелене світло в частині здійснення державного нагляду (контролю) стосовно закладів оздоровлення та відпочинку дітей, інтернатних закладів, закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, спеціалізованої освіти, а також суб'єктів господарювання з високим ступенем ризику, у тому числі об'єктів паливно-енергетичного, військово-промислового комплексів, об'єктів підвищеної небезпеки, хімічно-небезпечних об'єктів та об'єктів висотного будівництва.

Відповідною Постановою від 18 грудня 2017 року №1104 “Про затвердження переліку органів державного нагляду (контролю), на які не поширюється дія Закону України “Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності”, Державну службу з надзвичайних ситуацій частково виведено з-під дії мораторію.

Дія Постанови поширюється й на такі об'єкти, як торговельно-розважальні центри, а також інші об'єкти із масовим перебуванням людей, які є суб'єктами господарювання з високим ступенем ризику. Перевірка проходитиме відповідно до затвердженого графіку.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: За три роки ...
Наступна новина: Чернігівські школярі ...

КОМЕНТАРІ