У Тернополі відбулися урочистості з нагоди 26-тої річниці створення СБУ

У Тернополі відбулися урочистості з нагоди 26-тої річниці створення СБУ

29.03.18 08:15 0 902
Завдання СБУ полягає не лише у боротьбі із зовнішнім ворогом. Спільна мета влади та силових структур — це знешкодження нашого внутрішнього ворога — корупції. Про це наголосив очільник області Степан Барна під час урочистостей, що відбулися у Тернополі з нагоди 26-ої річниці з дня створення Служби Безпеки України. За відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну військову дисципліну кращі працівники управління СБУ в Тернопільської області отримали медалі «За службу Україні» і грамоти голови обласної державної адміністрації.

«Щиро дякую усім за спільно проведену роботу. Ми працюємо для того, аби кожен житель Тернопільської області належним чином оцінив результати нашої діяльності. За останній час 16-ом здирникам пред'явлено підозру, а у 12-ох епізодах вже відкриті кримінальні провадження. Наша спільна співпраця у даному напрямку активно продовжуватиметься й надалі — зазначив Степан Барна».

Співробітники СБУ безпосередньо беруть участь в обороні територіальної цілісності на східних рубежах. І, як відзначив очільник області, понад 100 співробітників СБУ отримали земельні ділянки, а це дієвий елемент стимулу для подальшої ефективної роботи у напрямку боротьби з корупцією.

Наостанок Степан Барна побажав співробітникам СБУ вдосталь сил, віри та наснаги для нових звершень заради перемоги над спільним ворогом.

Довідково:

Закон «Про Службу безпеки України» був прийнятий Верховною Радою 25 березня 1992 року. Саме тоді визначили основні завдання органу, серед яких захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, боротьба з тероризмом, корупцією та іншими протиправними діями, які створюють загрозу інтересам незалежної України.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1229308503839399

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі пройде фінал ...
Наступна новина: Чернігів: ПРОТИАВАРІЙНИЙ ...

КОМЕНТАРІ