У Тернопільській ОДА визначали шляхи вдосконалення протидії злочинам стосовно літніх людей

У Тернопільській ОДА визначали шляхи вдосконалення протидії злочинам стосовно літніх людей

29.03.18 10:52 0 949
За даними Головного управління Національної поліції в Тернопільській області протягом 2017 року зареєстровано 628 кримінальних правопорушень відносно осіб похилого віку. Незважаючи на те, що криміногенна ситуація в області одна з найкращих в Україні, робота над вдосконаленням заходів із профілактики правопорушень не припиняється.

Так, 26 березня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Юрія Юрика та за участі директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Вадима Боярського відбулася координаційна нарада стосовно протидії кримінальним правопорушенням стосовно осіб похилого віку. Спільними зусиллями Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, департаменту соціального захисту населення ОДА, відділу сім'ї та молоді ОДА, служби у справах дітей ОДА, Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та центру надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечується належна інформаційно-роз'яснювальна робота серед літнього населення області.

«Ми завжди підтримаємо і допоможемо тим, хто захоче удосконалити механізм чи знайти ще дієвішу концепцію протидії злочинності в області», —наголосив Юрій Юрик.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів за рівнем ...
Наступна новина: На Тернопіллі пенсії для ...

КОМЕНТАРІ