У Тернополі відбулись обласні змагання серед школярів «Диво-шашки»

У Тернополі відбулись обласні змагання серед школярів «Диво-шашки»

29.03.18 12:40 0 540
Впродовж двох днів у Тернопільському шахово-шашковому клубі «Авангард» тривали обласні змагання серед школярів з шашок «Диво-шашки» 2018 року. Щоб помірятися силами в інтелектуальному випробуванні до Тернополя приїхали команди Золотниківської та Ласківецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Теребовлянського району, збірна міста Теребовлі, команда Шумського району та представники Тернополя: ЗОШ №29, Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей №6 імені Н.Яремчука» та Класична гімназія міста Тернополя.

Кожен спортивний колектив намагався виступити якнайкраще, адже він представляв свою рідну школу або район Тернопільщини. Два дні тривали спортивні баталії, адже змагання проходили за коловою системою у сім турів. Відтак місця розподілились наступним чином: перше місце з результатом 11 очок вибороли три юнаки та одна дівчина 2004 року народження і молодші з Ласківців Теребовлянського району, друге місце, набравши 8 очок, здобула команда Класичної гімназії з Тернополя, третє місце, поступившись одним очком срібним призерам, посіла команда Золотниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Теребовлянського району, розповiли в управлiннi фiзичної культури та спорту Тернопiльської ОДА.

Команди – переможці та призери нагороджені кубками, грамотами та медалями від «Спорту для всіх». Організували змагання: управління фізичної культури спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», КП Тернопільський шахово-шашковий клуб «Авангард».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ