Степан Барна: За три роки на посаді голови ОДА я об’їздив сотні сіл і в кожному з них будуються нові об’єкти (фото,відео)

Степан Барна: За три роки на посаді голови ОДА я об’їздив сотні сіл і в кожному з них будуються нові об’єкти (фото,відео)

29.03.18 08:32 0 524
Село Нижчі Луб'янки Збаразького району тепер під надійним захистом місцевої пожежної команди, яка завжди буде на сторожі надзвичайних подій. Працюватимуть із небезпечними викликами у пожежній станції, яку відкрив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, п'ятеро місцевих вогнеборців. Також голова ОДА передав рятувальникам всю необхідну для роботи амуніцію.

У приміщенні, яке тепер облаштували під пожежну станцію, колись розташовувалася котельня школи та сільської ради. Та коли вона втратила актуальність та ефективність її вдалося переобладнати. «З таких маленьких кроків твориться країна», – наголосив очільник краю під час урочистого відкриття.

За його словами, майбутнє села залежить не лише від господарки, а й від облаштування соціальної інфраструктури, розвитку послуг безпеки та створення робочих місць.

«Наше завдання полягає в тому, щоб зробити максимум для забезпечення добробуту та безпеки жителів сіл. Над цим і працюємо протягом останніх трьох років. За цей період, до слова, в області створили вже 27 місцевих пожежних станцій. Крім того, за три роки на посаді голови обласної адміністрації я об'їздив сотні сіл. В кожному випадку ми бачимо, як відкриваються нові підприємства, будуються нові школи, розвивається інфраструктура. Загалом вдалося реконструювати майже 500 об'єктів культури, освіти, медицини тощо. А це у свою чергу – покращення якості та комфорту життєдіяльності людей», – підкреслив голова ОДА.

Що ж стосується створення Нижчелуб'янської пожежної команди, то Степан Барна відзначив командну роботу органів державної влади, місцевого самоврядування та спонсорів, які долучилися до реконструкції приміщення та посприяли наближенню послуг безпеки до громадян.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1230212907082292

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наскільки Чернігів є ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ