Монтаж опалювальної системи: Кому краще довірити?

Монтаж опалювальної системи: Кому краще довірити?

29.03.18 15:49 0 1479

Установка індивідуальної опалювальної системи для приватного будинку - це справа непроста. Хоча багато господарів, особливо "майстровитих", бажаючи заощадити, беруться за монтаж самостійно. Щось почують від інших таких же майстрів-аматорів, щось беруть в книгах і в Інтернеті (благо, Мережа переповнена порадами таких «бувалих») і беруться до справи. Але, якщо в питанні встановлення твердопаливного котла і системи опалення на його базі можна «проскочити», і то, дуже часто справжнім майстрам доводиться виправляти помилки, то газові системи опалення не можуть бути встановлені випадковими людьми.

Існує безліч правил (і йдеться не тільки про бюрократичні паперові питання), які беззаперечно повинні виконуватися, адже тільки тоді можна буде назвати опалювальну систему дійсно ефективною та безпечною. До речі, якщо ви з Москви або МО і ви не знаєте до кого звернутися по питанню встановлення опалювальної системи, тоді переходьте на сайт http://www.moskva-otoplenie.ru.

З чого складається процес установки опалювальної системи?

Монтаж системи опалення - не просто установка труб та підключення до них котла, це серйозний процес, який вимагає граничної точності, багато професійних знань і умінь, наприклад:

  1. проведення необхідних замірів;
  2. складання проекту майбутньої системи;
  3. підбір відповідного обладнання;
  4. монтаж обладнання відповідно до складеного проекту;
  5. проведення пусконалагоджувальних робіт;
  6. запуск системи.

Крім того, досвідчена, поважаюча себе компанія по установці опалення укладе з клієнтом договір на сервісне обслуговування обладнання. А воно необхідне для опалювальної системи, який би її вид ви не вибрали. Адже в процесі експлуатації опалювальної системи деякі її частини будуть потребувати очищення, заміни і навіть ремонту. Своєчасний сервіс дозволить попередити і уникнути деяких несправностей.

Як вибрати надійну компанію-установника?

Компаній, які рекламують свої послуги в якості кращих в сфері опалення, в Росії, і зокрема, в Москві та МО, чимало. Однак далеко не всі вони є надійними, яким можна довіряти свій будинок і майбутнє тепло в його стінах. Іноді робота таких ось аматорів, які прикриваються професійним приватним підприємництвом просто дивує парадоксальністю і грубими помилками.

Щоб не довести своє житло до пожежі замість зимового тепла, вибирайте ту компанію, яка має державний сертифікат на проведення подібних робіт. Особливу увагу слід приділяти майстрам в роботі з газовим обладнанням. Вони повинні оформляти відповідні документи після установки системи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ