Вибираємо собі велосипед

Вибираємо собі велосипед

30.03.18 00:22 0 1534

У даній статті ми постараємося допомогти людям які хочуть велосипед купити, але не можуть з серед безлічі моделей і типів велосипедів представлених в наш час і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазина "Велобум": https://velobum.com.ua/.

По-перше головне розуміти що ви зможете однаково комфортно їздити на будь-якому типі велосипеда, якщо він буде правильного розміру. Тільки після визначення розміру, варто вже думати над іншими питаннями.

Далі подумайте де ви частіше всього плануєте їздити: в парку, в місті або на природі. Це значно полегшить вам задачу, так наприклад якщо ви плануєте їздити на природі, то вам потрібно вибирати або гірський або гібридний тип велосипеда. Крім того це допоможе і заощадити ваші гроші, якщо ви плануєте їздити тільки по місту, то вам просто не потрібен велосипед з амортизаторами.

А якщо ж ви велосипедист-початківець, то краще придивіться до простих велосипедів, які мають 1-ну передачу. На такому велосипеді набагато простіше вчиться їздити. Крім того сьогодні у продажу є складні велосипеди, які дають можливість складаючи їх легко транспортувати в автомобілі або навіть в громадському транспорті.

Які бувають види велосипедів?

Якщо ви визначилися, де будете їздити, то далі ми розглянемо який велосипед для цього найкраще підійде:

  1. Гірський. Це універсальний вид велосипеда, на ньому можна однаково комфортно їздити як по пересіченій місцевості так і в місті. Однак все ж основним завданням такого велосипеда є їзда по пересіченій місцевості. Для цього вони мають більш міцну раму, і амортизатори як спереду так і ззаду. Такі велосипеди не призначені для їзди по місту або дорозі на великій швидкості;
  2. Шосейний. Це велосипед призначений для їзди по хороших асфальтованих дорогах, який дозволяє розвивати велику швидкість. Має спеціальну конструкцію керма, і нижчу і довгу посадку. Амортизатори в такому велосипеді не використовують, щоб зменшити вагу велосипеда;
  3. Міський. Якщо ви плануєте їздити виключно по місту, то можете придивитися до міського велосипеду. Він має високу і більш зручну посадку (широке і зручне сідло), що дозволяє зменшити навантаження на руки і спину. На такі велосипеди встановлюють багажники, крила і захист ланцюга. Крім того великою популярністю користується і електричне обладнання (ліхтарики, мигалки і т. д.).

Висновки

Вибираючи велосипед пам'ятайте, головне щоб він підходив вам за розміром, це дозволить вам комфортно їздити. Крім того велосипед корисний для здоров'я, якщо ви хочете схуднути, то він стане для вас відмінним помічником. Тільки бажано перед покупкою продумайте де ви будете зберігати його, це особливо актуально для людей, що живуть в багатоповерхових будинках.

На ціну велосипеда впливає і його комплектація. Так, наприклад, на одній моделі можуть бути дискові, а на іншій V-подібні гальма. Кожна з цих систем має свої переваги і недоліки. V-подібні гальма вимагають значно менше догляду і коштують дешевше, але якщо вам дозволяють фінанси, то беріть велосипед з дисковими гальмами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Сафарі-парк ...

КОМЕНТАРІ