Чернігів: Демонтаж незаконно встановлених гаражів: процедуру доповнено

Чернігів: Демонтаж незаконно встановлених гаражів: процедуру доповнено

30.03.18 14:21 0 747
29 березня, депутати на пленарному засіданні 29-ї сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання затвердили зміни до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова.

Даним рішенням міської ради, зокрема, визначено, що демонтаж незаконно встановлених металевих гаражів тепер здійснюватиметься за рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради згідно з пропозицією Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова.

Комісія за поданням КП «Муніципальна варта» розглядатиме матеріали, що підтверджують факти порушень чинного законодавства України і за наявності підстав для демонтажу гаража прийматиме протокольне рішення про внесення на розгляд виконавчого комітету Чернігівської міської ради питання щодо демонтажу гаража. Усі рішення прийматимуться більшістю голосів членів Комісії, присутніх на її засіданні, у разі рівного розподілу голосів голос голови Комісії є вирішальним. Тобто підставою для демонтажу є рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради, прийнятого за пропозицією Комісії щодо демонтажу гаража.

У цьому рішенні повинно бути зазначено місце розташування гаража, відомості про особу (якщо вона відома), з визначенням для особи строку добровільного демонтажу, який становить до тридцяти календарних днів, та вимогою про приведення земельної ділянки в належний стан, з відновленням її благоустрою.

Копія рішення протягом п'яти робочих днів з моменту його прийняття надсилається уповноваженим органом особі рекомендованим листом з повідомленням про вручення, або надається під розписку (якщо вона відома). У випадку, якщо неможливо повідомити особу шляхом поштового повідомлення, уповноважений орган розміщує таке повідомлення про дату та час знесення у друкованих засобах масової інформації та/або на офіційному веб – сайті Чернігівської міської ради, що є належним повідомленням особи про демонтаж. Також готується попередження з посиланням на відповідне рішення виконкому про демонтаж і наклеюється на гараж з проведенням фотофіксації.

У разі невиконання особою вимог щодо добровільного усунення порушень вимог чинного законодавства України (демонтажу гаража) та відновлення благоустрою протягом терміну, зазначеного у рішенні виконавчого комітету Чернігівської міської ради, уповноважений орган забезпечує проведення демонтажу гаража власними силами або із залученням на договірних засадах інших суб'єктів господарювання. Всі організаційні дії, пов'язані з демонтажем гаражів, здійснює уповноважений орган – КП «Муніципальна варта».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Гундич зустрівся із ...
Наступна новина: До Тернополя приїхали ...

КОМЕНТАРІ