Чернігів: У обстеженні дерев на території Валу беруть участь і громадські активісти

Чернігів: У обстеженні дерев на території Валу беруть участь і громадські активісти

01.04.18 13:22 0 664
Другий день на території «нижнього» Валу (парку імені М. Коцюбинського) тривають обстеження зелених насаджень на предмет аварійності, що підлягають кронуванню, видаленню чи обрізці. Про це повідомили в управлінні житлово-комунального господарства міської ради.

Роботи проводяться Комісією з обстеження зелених насаджень міста, до якої входять представники КП "Зеленбуд" міської ради, управління ЖКГ, Державної екологічної інспекції. Також до участі в огляді дерев запрошені активісти ГО «Екомісто», представники екологічної кафедри Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка та Національного заповідника "Чернігів стародавній".

За інформацією КП "Зеленбуд" дерева, які були у жахливому стані, за спільним рішенням спеціалістів та представників громадськості видаляються. На деревах, які мають відносно менші пошкодження, застосовуватиметься обрізка гілок або лікування.

Як вже повідомлялося раніше, на місці видалених дерев будуть висаджені нові. Це буде зроблено, коли дозволятимуть погодні умови. Там, де є рядові посадки, висаджуватимуться підрослі саджанці різних дерев висотою від 2 метрів.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ