Переваги трактора МТЗ-82

Переваги трактора МТЗ-82

02.04.18 20:26 0 1602

Напевно, 90 % всіх людей, коли чують слово «трактор» уявляють собі разноколесний агрегат з синьою кабіною і написом «Білорусь» на боці. Навіть вовк в мультфільмі «Ну, постривай!» Женеться за зайцем на такому тракторі.

Тим часом цей воістину народний трактор має цілком прозаїчну назву "МТЗ-82 Беларус" і випускається вже майже 50 років "Мінським тракторним заводом". Тому, якщо ви зацікавлені купити трактор МТЗ 82, то знайти його в Україні ви можете тут.

МТЗ-82 є ґрунтовною модернізацією більш ранньої моделі МТЗ-52, а ступінь уніфікації, тобто ставлення числа стандартизованих деталей до загальної кількості деталей, досягає 70 %. "Беларус" має повний привід і класичний дизайн: задні колеса збільшеного діаметру, передні колеса зменшеного діаметру, управління поворотом здійснюється з їх допомогою. А кермо посилене гідравлікою. До речі, про комфорт. Кабіна трактора цілком безпечна, є система підігріву і фільтрації повітря, відкриваються вікна. Є склоочисники на передньому і задньому склі, а на передньому додатково ще і омивач. Всередині залізного коня МТЗ82 встановлюється дизельний двигун виробництва "Мінського моторного заводу". Робочий об'єм 4,75 л, Що дає номінальну потужність 80 к. с.

У будь-якому місті і в будь-який час року такі знайомі з дитинства трактори виконують найрізноманітніші роботи з благоустрою вулиць:

  • прибирання;
  • земляні роботи;
  • перевезення вантажів;
  • дорожні роботи.

Легко уявити такий трактор і в полі ранньою весною при боронуванні, і восени на зборі врожаю і доставці його на склади. Їдеш на дачу або на шашлики в ліс, а назустріч - синенький трактор МТЗ82, навантажений гілками, різноманітними лісовими відходами. Завдяки високому дорожньому просвіту і регульованим коліях передніх і задніх коліс трактор стає абсолютно прохідним, при цьому колію задніх коліс можна міняти безступінчатий від 1400 до 2100 мм. А передніх тільки поступово, з кроком 100 мм, від 1200 до 1800 мм.

Думаю, що 50 років випуску однієї і тієї ж моделі трактора кажуть: по-перше, про універсальність моделі, а по-друге, про надійність і легкість експлуатації та ремонту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Способы укрепления костей

КОМЕНТАРІ