Діти з Донеччини проведуть великодні свята на Тернопільщині

Діти з Донеччини проведуть великодні свята на Тернопільщині

04.04.18 11:14 0 736
На великодні свята протягом 6-9 квітня у Тернопільській області перебуватимуть діти з Донеччини. Зустрічі в рамках культурного обміну «Схід та Захід разом» уже стали традиційними й проходять кілька років поспіль не лише на Великдень, а й на Різдво.

За словами начальника управління освіти й науки облдержадміністрації Ольги Хоми, організація відпочинку дітей із зони проведення антитерористичної операції відбувається за дорученням голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни та відповідно до клопотання народного депутата України Дмитра Лубінця.

Тернопільщину відвідають 150 дітей. Їх дозвіллям та відпочинком займатимуться Кременецький, Тернопільський, Зборівський, Шумський, Збаразький та Лановецький райони.

«До обласного центру діти прибудуть 6 квітня. Зустріч відбудеться на залізничному вокзалі. Звідти вони роз'їжджаються по районах. А вже 9 квітня для наших гостей запланована культурна програма у Тернополі та зустріч з головою обласної державної адміністрації», – поінформувала Ольга Хома.

Нагадаємо, в грудні на Тернопільщині відбулася Всеукраїнська акція «Потяг єднання «Труханівська Січ». Протягом одного дня молоді люди зі всієї України знайомилися з нашим краєм та спілкувалися зі своїми однолітками та військовослужбовцями. Мета акції – зміцнення національно-патріотичного духу, національно-патріотичне виховання. Крім того, близько 300 дітей в рамках культурної акції «Схід та Захід разом» з Луганської та Донецької областей провели різдвяні свята на Тернопільщині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ