Легкоатлетка зі Зборова Уляна Рава – чемпіонка України з кросу

Легкоатлетка зі Зборова Уляна Рава – чемпіонка України з кросу

04.04.18 12:00 0 768
В Одесі провели Командний чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих. Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, за відсутності наших провідних бігунів на витривалість Наталі та Івана Стребкових, які перебувають на тренувальних зборах, порадували юні тернопільські легкоатлети.

Зокрема, в бігу на 1 км серед дівчат 2003 р.н. і молодших, вихованка тренера Володимира Небельського (Зборівська ДЮСШ) Уляна Рава з результатом 3.18 сек виборола перше місце. Також на цій дистанції четвертою з часом 3.25 сек була Когут Таня (Бережанська ДЮСШ, тренер Дуда Володимир), ще одна вихованка Володимира Небельського - Антонюк Андріана - стала шостою - 3.28 сек., залікові очки до скарбнички команди області поклала і ще одна спортсменка зі Зборова Марія Мочук, зазначили в управлінні фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

В змаганнях серед юніорів в бігу на 4 км Кравчук Владислав (ОДЮСШ, тренер Богдан Дуда), показавши час 13.28 сек, став четвертим, а Паньків Христина (ОДЮСШ, тренер Ольга Стефанишина) в бігу на 3 км серед юніорок закінчила дистанцію з шостим результатом 12.13 сек. Загалом з 24 команд, які брали участь у змаганнях в Одесі, наша збірна, набравши 352 очки, зайняла десяте місце.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль серед лідерів ...
Наступна новина: Бійці батальйону ...

КОМЕНТАРІ