Як правильно вибрати робочі рукавички?

Як правильно вибрати робочі рукавички?

04.04.18 23:17 0 1675

Чим би Ви не займалися: роботою по дому, на городі, вантажно-розвантажувальними роботами, зварювальними роботами, а може це буде робота з каменем або склом, а можливо, Вам потрібно мати справу з маслами або кислотами. У всіх цих ситуаціях вам потрібна буде одна загальна річ - робочі рукавички! Але в залежності від типу робіт, їх інтенсивності, рукавички можуть бути найрізноманітніші. Далі, ми розглянемо найпоширеніший варіант робочих рукавичок: з ПВХ точкою та без ПВХ точки (до речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://lemar.com.ua/siz/siz-ruk/perchatki/).

Робочі рукавички, використовуються, в основному, для вантажно-розвантажувальних робіт і захищають від загальних механічних пошкоджень. Залежно від складності роботи вони бувають різної щільності і складу. Щоб рукавички довше служили, вони повинні бути зв'язані з більшої кількості ниток і мати в своєму складі синтетичну нитку (поліестер).

Оптимальний склад - це ХБ (бавовняна тканина) 70 % і ПЕ (поліестер) 30 %. Такі рукавички відносно довго служать і комфортні у використанні. Якщо роботи складніші більше підійде склад, де трохи більше поліестеру (співвідношення ХБ 40 % і ПЕ 60 %).

Клас в'язання

Часто люди задають питання: "Що означає клас в'язання рукавичок?". Відповідь на нього дуже проста. Клас в'язання буває 2-х видів:

  • сьомий;
  • десятий.

7-й клас в'язання - це більш вільна і пухка в'язка. Рукавички такого типу небагато дешевші. Але це не означає що вони мають гіршу якістю. Такі рукавички знову вибираються в залежності від типу робіт. Найчастіше їх беруть для робіт невеликої складності. Рукавички такого типу дозволяють рукам краще дихати і комфортні в теплу пору року.

Рукавички 10-го класу в'язки відрізняються тим, що зв'язані більш щільно! Такі рукавички, як правило, служать довше і відповідно є трішки дорожчими.

Що таке ПВХ точка? І для чого вона потрібна?

ПВХ-точка (полівінілхлорид) надає рукавичкам велику міцність, зносостійкість і краще зчеплення з поверхнею. Вони довше служать і більш надійно захищають руки від зовнішніх факторів.

Тому, в залежності від ваших основних потреб, при виборі необхідних вам рукавиць потрібно звертати увагу на перераховані вище критерії!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке оперативна ...
Наступна новина: Хелатні мікродобрива: Що це ...

КОМЕНТАРІ