На ремонт дороги на в’їзді до Чернігова цьогоріч витратять 44 млн грн,з них 23 млн грн – з держбюджету

На ремонт дороги на в’їзді до Чернігова цьогоріч витратять 44 млн грн,з них 23 млн грн – з держбюджету

05.04.18 08:06 0 573
4 квітня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вніс зміни та доповнення до рішення, яке стосується об'єктів житлово-комунального господарства, інших об'єктів інфраструктури та природоохоронних заходів на 2018 рік, що фінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова.

Відповідно до прийнятого рішення у додаток Переліку об'єктів благоустрою міста Чернігова на 2018 рік, зокрема, за пропозицією членів виконкому внесено додатковий підпункт «Послуги з ліквідації надзвичайних ситуацій (ліквідація повені)». На це комунальному підприємству «АТП-2528» міської ради виділено 198 тис. грн.

Крім того, обсяг фінансування капітального ремонту ділянки дороги по пр. Миру (від мосту через р. Десна до Катерининської церкви) у 2018 році збільшується за рахунок субвенції з державного бюджету на 23 420 тис. грн. Разом з коштами міського бюджету загальний обсяг фінансування у поточному році складе 44 473,5 тис. грн.

Для будівництва централізованої каналізації по вулицях Стрілецькій, Алексєєва, Василя Будника, Волонтерів та Добровольців погоджено перерозподіл коштів. Вони виділятимуться не управлінню житлово-комунального господарства, а управлінню капітального будівництва, яке й буде замовником даних робіт.

Також у зв`язку зі збільшенням переліку об`єктів, де буде проведений капітальний ремонт ліфтів, обсяг бюджетних призначень на ці витрати збільшено на 1 368,4 тис. грн.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ