Тури в Єгипет весною

Тури в Єгипет весною

06.04.18 18:52 0 1350

Якщо ви мрієте про казковий відпочинок, то Єгипет – безпрограшний варіант. Тут завжди тепло й сонячно, безліч комфортних готелів, а індустрія гостинності працює на вищому рівні. Крім того ця країна – колиска цивілізації, тому екскурсії до тутешніх пам'яток лишають по собі яскраві враження. Не варто забувати й про вигідний шопінг та смачну їжу, а ще – вигідну ціну, за яку пропонуються тури в Єгипет. Усе це – ніби фрагменти мозаїки, з яких складається ідеальний відпочинок мрії!

Чому саме Єгипет?

Початок весни – вдала пора для відвідування цієї країни. Тут встановлюється тепла й комфортна погода, характерні для зими вітри поступово вщухають, а величезний потік туристів ще не встигає хлинути. У березні середньодобова температура тримається на рівні + 24° С ... + 27° С. У квітні повітря прогрівається вже до + 28° С ... + 30° С, а травень взагалі видається спекотним – до 35° С вдень. Ось чому краще їхати сюди на початку або у середині весни, коли погода м'яка та комфортна, а море тепле й лагідне (+ 22° С ... + 24° С).

Окрім того весняні місяці у Єгипті – найкращий час для екскурсій. Влітку через спеку туристи не можуть у повній мірі насолодитися величчю пірамід Гізи чи торкнутися таємниць Долини царів. У спеку й духоту принади Каїра та Луксора не радують, а відвідування колоритних східних ринків перетворюється на справжню муку. Зовсім інша справа – весняні місяці у Єгипті, що дозволяють з комфортом об'їздити усі цікаві пам'ятки!


Навесні в цій країні доступно також багато інших розваг, які не залежать від сезонності: дайвінг, SPA-процедури в салонах, захоплюючий шопінг, нові гастрономічні відкриття. Навіть на тих, хто відвідує Єгипет не вперше, все одно чекають цікаві пригоди та яскраві емоції.

  • Головні переваги відпочинку в Єгипті навесні:
  • Комфортна погода для купання та прогулянок
  • Доступність екскурсій
  • Відсутність великого напливу туристів
  • Доступні ціни

Ще один плюс – можливість вирватися з примхливого міжсезоння, що панує навесні у наших широтах, туди, де літо вже настало. Відмінний лайфхак для тих, хто вже не може дочекатися теплих днів!


Який курорт обрати?

При підборі гарячих турів до Єгипту навесні, потрібно уважно придивлятися до місцевості. Через різні кліматичні зони погода на курортах країни може відрізнятися. Тому краще відправитися туди, де на вас гарантовано чекає тепло й гарячий пісок.

Шарм-ель-Шейх – один з найтепліших курортів Єгипту. Навіть на початку березня денна температура тут рідко опускається нижче + 25° С. Вода в морі теж досить комфортна для купання – на рівні + 22° С ... + 23° С. На туристів тут чекає не тільки розкішний пляжний відпочинок, але й незабутній шопінг у Старому місті. Також цей курорт цінується серед любителів дайвінгу – за барвистий підводний світ.

Хургада – денна температура + 24° С ... + 27° С з водою, прогрітою до + 22° С дозволяє з комфортом плавати у Червоному морі та засмагати на пляжі без ризику отримати сонячний опік. Це «тусовочний» курорт з величезним вибором розваг та демократичними звичаями, тому він дуже подобається молоді. Але й серед сімей з дітьми Хургада користується попитом завдяки затишним лагунам біля готелів та достатку аквапарків.

Таба – це невелике курортне містечко відмінно підійде любителям відокремленого тихого відпочинку. Температура тут комфортна для купання: + 25° С ... + 30° С повітря та + 22° С вода. Оскільки туризм тут почав розвиватися досить недавно, ціни у готелях доступні, й можна істотно заощадити на відпустці.

Луксор – вибір тих, кого історичні пам'ятки приваблюють більше, ніж пляжі з пальмами та шезлонгами. Навесні тут досить тепло (+ 28° С ... + 33° С), але ще не дуже жарко, тому огляд визначних місць буде комфортним.

Каїр – містичне місто, що зберігає вікові таємниці. Навесні повітря тут прогрівається до + 22° С ... + 27° С, що створює ідеальні умови для прогулянок, покупок на східних ринках, походах по ресторанах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Сумка - важный элемент ...
Наступна новина: Ігор Гундич: Закривати очі ...

КОМЕНТАРІ