У Житомирі обговорили план дій,які необхідні для демаркації українсько-білоруського кордону

У Житомирі обговорили план дій,які необхідні для демаркації українсько-білоруського кордону

07.04.18 08:22 0 473
У Житомирській ОДА обговорили завдання та проблемні питання, які виникають під час заходів з проведення демаркації українсько-білоруського державного кордону.

Перше у 2018 році засідання робочої групи з питань демаркації українсько-білоруського державного кордону пройшло 4 квітня, за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути.

Ярослав Лагута нагадав присутнім, що відповідно до Указу Президента України та Плану демаркації державного кордону на 2018 рік, який затверджено у Мінську, ОДА спільно з причетними державними органами має завершити процес правового оформлення кордону між Україною і Республікою Білорусь.

— «Саме тому метою шньої зустрічі є обговорення завдань та розв'язання проблемних питань, які виникають під час виконання заходів з проведення демаркації державного кордону та уповільнюють демаркаційний процес в межах Житомирської області. Серед питань – передача білоруській стороні значної кількості земельних ділянок, в тому числі лісових масивів, а також частини водних ресурсів за результатами делімітації українсько-білоруського державного кордону», – зазначив Ярослав Лагута.

Під час наради члени робочої групи обговорили питання щодо інвентаризації земельних ділянок прикордонної смуги та водних каналів, виконання лісогосподарських робіт на державному кордоні тощо.

До наступного засідання вирішили зібрати максимальну кількість інформації та даних щодо процесів демаркації українсько-білоруського кордону на території області.

Участь у засіданні взяли представники структурних підрозділів ОДА, виконавчого апарату облради, Житомирського прикордонного загону, управління лісового та мисливського господарства, управління Держгеокадастру, Овруцького та Олевського районів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Приймаються ...
Наступна новина: Чернігів: Рівень води в ...

КОМЕНТАРІ