В Житомирській області конкурси,форуми,тренінги. Топ-5 можливостей для активних та креативних

В Житомирській області конкурси,форуми,тренінги. Топ-5 можливостей для активних та креативних

07.04.18 08:52 0 650
Якщо ви бажаєте долучитись до активного громадського простору, або ж удосконалити свої навички та вміння, тоді запрошуємо до участі в наступних конкурсах, форумах та тренінгах. Х зустріч Форуму громадянського суспільства Східного партнерства

Відкрито прийом заявок на 10-ту Асамблею Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, яка відбудеться наприкінці листопада або початку грудня.

Асамблея Форуму громадянського суспільства Східного партнерства – це ключова подія, що проводиться щорічно з 2009 року.

Це найвищий орган, який приймає рішення в рамках Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, і слугує платформою для обговорення досягнень Форуму та Східного партнерства в цілому, а також внеску громадянського суспільства в процес реформ у регіоні.

Щорічно захід об'єднує понад 200 представників громадянського суспільства з регіону Східного партнерства та ЄС, а також інших зацікавлених сторін.

Дедлайн подачі заявок: 15 травня 2018 р.

Деталі:http://eap-csf.eu/call-for-applications-for-the-10th-annual-assembly-2018/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=applications_for_the_10th_eap_csf_annual_assembly_are_now_open&utm_term=2018-03-30

Вартові безпеки

ВГО «Побратими» та проект «Добровольці-вогнеборці» оголошують конкурс для громад та активістів на участь у програмі «Вартові безпеки». Учасники програми отримають комплексну підтримку з удосконалення безпеки громад та формування нової культури безпеки.

Участь у програмі передбачає менторську допомогу зі створення пожежних команд у громадах, супровід у написанні грантових заявок, а також підтримку та просування іміджу команди на національному рівні.

Участь у програмі безкоштовна, дедлайн подачі заявок — 10 квітня.

Деталі:http://dobrovoltsi.tilda.ws/

Тренінг для тренерів «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього»

МБФ «Український жіночий фонд» спільно з Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору» запрошує представників та представниць громадських організацій, а також обласних, районних, міських центрів зайнятості до участі у дводенному тренінгу для тренерів за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», який відбуватиметься в Києві 25-26 квітня 2018 року. Запрошуємо до участі представників та представниць з 11 областей країни, а саме: Житомирської, Запорізької, Київської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Тернопільської, Миколаївської, Кіровоградської, Донецької та Луганської.

Основною метою програми є надання допомоги вразливим групам населення (внутрішньо-переміщеним особам, людям, які постраждали в результаті конфлікту, пенсіонерам, людям передпенсійного віку, членам багатодітних родин, одиноким батькам/матерям, людям з інвалідністю та малозабезпеченим особам тощо) шляхом забезпечення їх знаннями, навичками та впевненістю для прийняття обґрунтованих фінансових рішень у повсякденному житті.

Деталі:https://www.uwf.org.ua/news/11191

XVI Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»

З 6 по 8 листопада 2018 року у м. Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) триватиме XVI Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Мета Форуму:

- Сприяння реалізації Енергетичної стратегії України до 2030 року для забезпечення надійного й ефективного функціонування енергосистеми країни, енергетичної незалежності та безпеки держави.

- Демонстрація досягнень в паливно-енергетичному комплексі, націлених на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно?правовий та науковий розвиток.

- Створення ефективного майданчика для щорічних зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, плідного діалогу бізнесу і влади.

Деталі:http://www.iec-expo.com.ua/uk/pek-2018.html

ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018»

23 квітня у Києві відбудеться ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018», метою якого є консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Спікерами форуму будуть медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів працює над ...

КОМЕНТАРІ