Огляд простого мобільного телефону Philips Xenium E116

Огляд простого мобільного телефону Philips Xenium E116

10.04.18 17:36 0 904

Пропонуємо вашій увазі огляд мобільного телефону Philips Xenium E116, який виділяється на тлі подібних пристроїв завдяки наявності 3G-модуля, що не тільки підвищує якість зв'язку, але і відкриває доступ до мережі інтернет і розповість нам про цей девайс співробітник інтернет-магазину http://gsm-forsage.net/, в якому можна придбати запчастити до телефонів Філіпс (spare parts for philips phones, запчасти для телефонов philips).

Упаковка та комплектація

У роздрібній мережі мобільний телефон Philips Xenium E116 можна зустріти в компактній коробці зеленуватого відтінку. На упаковці ви зможете побачити зображення пристрою і прочитати його технічні характеристики. У комплект поставки входять:

  1. мобільний телефон;
  2. акумулятор;
  3. адаптер живлення;
  4. керівництво користувача;
  5. гарантійний талон.

Всі елементи надійно запаковані в окремі пакетики.

Зовнішній вигляд

Виготовлений Philips Xenium E116 з якісних матеріалів, які залишають приємні тактильні відчуття. Якість збірки на належному рівні. Передня частина наполовину складається з кнопкової клавіатури і дисплея з діагоналлю 2,4 дюйма. Задня кришка тримається на засувках і приховує під собою відсік для акумулятора. Під знімною батареєю знаходяться слоти для 2 SIM-карт і карти пам'яті формату microSD.

Тестування

Дисплей телефону Philips Xenium E116 виконаний за технологією TFT і має діагональ 2,4 дюйма з роздільною здатністю 320х240 пікселів. Зображення на екрані добре проглядається навіть під великим кутом і не втрачається в сонячну погоду. Адаптивного регулювання яскравості й інших параметрів не передбачено - всі установки робляться в ручну. Інтерфейс телефону повністю русифікований. Шрифти добре помітні і читаються з великої відстані.

Головна перевага Philips Xenium E116 - це наявність фізичної кнопкової клавіатури. Користуватися таким апаратом можна хоч в рукавичках, хоч в рукавицях. Добре вивчивши телефон, ви зможете набрати навіть коротке повідомлення не дивлячись на дисплей. Всі кнопки пристрою мають оптимальний розмір і забезпечені світлодіодним підсвічуванням. Для швидкого доступу до будь-якого функціоналу можна використовувати ярлики.

Вбудований програвач мультимедіа файлів дозволить використовувати Philips Xenium E116 для прослуховування музики і перегляду невеликих відеороликів. Наприклад, десь на природі, ви зможете використовувати його замість портативного приймача. Якщо підключити до телефону навушники, то він зможе приймати FM-радіо. Вбудований динамік пристрою володіє гарною якістю та гучним звуком.

Контакти можна зберігати не тільки на SIM-карті, але і перенести в пам'ять телефону, яка розрахована на 500 номерів. Для перенесення інформації з іншого телефону можна скористатися сімкою, або переносити номера доведеться по одному за допомогою Bluetooth.

Якщо в телефоні встановлено 2 SIM-карти, то перед кожним дзвінком апарат вас питатиме з якого саме номера ви збираєтеся дзвонити. Можна вибрати яка сімка буде використовуватися для зв'язку, а яка для виходу в інтернет. Так так, ми не помилилися, Philips Xenium E116 підтримує доступ до 3G-мереж. Для перегляду сайтів передбачений простенький браузер, який допоможе перевірити пошту або знайти якусь інформацію. Передбачена передача MMS-повідомлень. Варто відзначити високу якість і стабільність зв'язку.

Крім функцій звичайного мобільного телефону Philips Xenium E116 володіє і додатковими можливостями. Наприклад, на дисплеї пристрою ви зможете навіть читати електронні книги. Для якихось спортивних вправ може стати в нагоді секундомір. Але, найкориснішими додатками для повсякденного використання стануть будильник і калькулятор. Є у телефону ще одна незамінна функція - вбудований світлодіодний ліхтарик.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ