Кому і навіщо може знадобитися адвокат?

Кому і навіщо може знадобитися адвокат?

11.04.18 15:39 0 1159

Багато хто вважає, що проблеми з законом можуть торкнутися кого завгодно, крім них самих, і взагалі подібного роду непорозуміння в житті просто неможливі. Напевно, тому питання про адвоката більшість мирних громадян заводить у глухий кут. Чим може допомогти людина цієї професії, яка за свої послуги вимагає надзвичайної винагороди?

Цю ситуацію можна порівняти ще з одним явищем нашого суспільства. Проблеми державної ваги з успіхом можуть вирішуватися бабусями і дідусями на лавці, а «корисні» рецепти ліків можна знайти в інтернеті, причому з докладними коментарями тапорадами інших людей, які нібито вже давно випробували їх дію на собі.

Як би там не було, в складній життєвій ситуації ми звертаємося до фахівця, який має не тільки необхідні знання, а й досвід в певній сфері діяльності. До речі, якщо вам потрібен адвокат в місті Києві (lawyer in Kiev, адвокат в г. Киев), тоді допомогти вам може Єрмаков Максим: https://www.ermakovlawyer.com/.

Переваги професійного адвоката

Чим студент-практикант відрізняється від відповідального працівника, який обіймав свою посаду протягом десятка років? Тим, що голова студента (в кращому випадку) напхана десятками параграфів підручників, а фахівець знає, як всі ці знання застосувати на практиці.

Яскравий доказ важливої  ролі адвоката в цивілізованому світі продемонстровано в американських фільмах, герої яких жодного дії не роблять без поради адвоката. Адже виправити ситуацію, а точніше, не допустити її сумних наслідків можна вже на етапі «спілкування» з представниками правоохоронних органів. Адвокат пояснить своєму клієнтові, що і коли можна сказати в кожній конкретній ситуації, які свідчення будуть зараховані на його користь, а які стануть основою обвинувального висновку. Як свідчить практика, поліцейські прагнуть до того, щоб не допустити, або обмежити участь адвоката в долі підозрюваного. Це зрозуміло, адже адвокат може легко зруйнувати звинувачення, грунтуючись на букві закону.

Навіть вивчивши десяток книг з юриспруденції, не можна передбачити всіх тих нюансів законодавства, на які професійний адвокат обов'язково зверне увагу. Діяльність адвоката не обов'язково пов'язана з кримінальним розглядом, тому не варто боятися вдаватися до його послуг у вирішенні важливих життєвих питань, які регулюються зводом цивільних законів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ