5 неочевидних функцій «Пошти Росії»

5 неочевидних функцій «Пошти Росії»

12.04.18 18:24 0 1109

Сьогодні ми поговоримо про послуги, які надає Пошта Росії (Russian Post, почта России)

Підписка на газету або журнал

По-перше, прямо на сайті «Пошти» можна оформити підписку на улюблену газету або журнал і оплатити її банківською картою. «Наука і життя», «Моя прекрасна дача» або «Нова газета» - все у вашому розпорядженні. Крім того, підписку можна подарувати дитячому будинку, будинку престарілих, дитячому садку, бібліотеці або культурному центру, який бере участь у благодійній акції «Дерево добра». Власне, подарувати передплату можна і без участі в акції - досить знати дійсну адресу та ПІП одержувача. Зробити те ж саме можна і в поштовому відділенні - при оформленні підписки особисто доступні тільки адреси у відповідному регіоні. Передплату онлайн можна також оформити через паблік-чат в Viber.

Послати телеграму онлайн

Злегка шизофренічна функція, адже зараз навряд чи можна уявити, що хтось ще використовує телеграми для зв'язку. Однак «Пошта Росії» впевнена в зворотному. І навіть створила спеціальний інтерфейс, що дозволяє відправити телеграму онлайн, - на сайті він захований в розділі «Інші сервіси». Необхідно просто заповнити форму, додати текст повідомлення і оплатити. Вартість телеграми залежить від її виду та регіону доставки і становить від 250 до 390 рублів. Оплатити послугу можна банківською картою або за допомогою мобільного платежу. Вона може стати в нагоді, якщо вам потрібно терміново сповістити про що-небудь родича, який живе в далекому селищі за Уралом. Ну або просто хочете щось сказати коханій людині - та так, щоб ваше повідомлення запам'яталося.

Чат із співробітником

Якщо у вас виникли проблеми при користуванні «Поштою Росії», то крім класичного дзвінка на гарячу лінію є ще три способи звернутися до служби:

  • По-перше, написати співробітнику і миттєво отримати від нього відповідь можна, не покидаючи мобільного додатка «Пошти»;
  • По-друге, можна скористатися чатом в одному з популярних месенджерів - Viber і Telegram.

Поштова розсилка

«Пошта Росії» надає послуги з доставки друкованих матеріалів в поштові скриньки. Розсилку можна оформити на сайті в розділі «Рекламні послуги» у вкладці «Для бізнесу». При оформленні можна вибрати район, в якому будуть поширюватися ваші матеріали, з точністю до будинку, а також більш детальні параметри: стать, вік і навіть захоплення одержувачів. Мінімальний тираж для локальної розсилки - 4500 примірників. Послуга недорога - ці 4500 флаєрів доставлять по Москві менш ніж за 9000 рублів. За ідеєю, це досить корисно для власників малого бізнесу, яким необхідно проінформувати жителів району про своє відкриття або спецпропозиції.

Виклик кур'єра

Якщо вам потрібно відправити посилку або лист, а часу або можливості піти в відділення немає, стане в нагоді виклик кур'єра додому. Після заповнення форми кур'єр приїде в призначений час, упакує відправлення і видасть трек-номер. Крім того, завжди можна замовити доставку дрібних пакетів вагою до 2 кг з поштового відділення додому.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: «ACLON»: Cтаріння ...
Наступна новина: Переваги страхування онлайн

КОМЕНТАРІ