Переваги страхування онлайн

Переваги страхування онлайн

12.04.18 21:40 0 1184

Сьогодні дуже багато людей звертаються до послуг страхувальників, адже як говорить відома приказка: "Береженого Бог береже". На сьогоднішній день, найчастіше люди трахують нерухоме та рухоме майно, а також своє здоров'я та життя. Далі, ми поговоримо про придбання страховки в онлайн режимі і розповість нам про це співробітник компанії «СП Брокер», в якій безпосередньо можна купити страховку онлайн в Україні.

Безумовно, купити поліс в офісі компанії легко та зручно. Але різноманітність страховок не обмежується Зеленою картою та ОСАГО. Також, оформляються договори: страхування життя, КАСКО, туристів, відповідальності нотаріусів та інші. Весь спектр цих послуг можуть запропонувати своїм клієнтам тільки стаціонарні офіси, офіційно представлені на сайтах страхових компаній. Вони мають у своєму розпорядженні печатки, різні штампи, доступ до комунікацій, інтернету, інформаційних баз, офісної техніки.

Але в останні роки дуже сильно розвивається напрямок продажів страхових послуг через інтернет з доставкою полісів поштою. Це дуже розумний розвиток, адже це економить час клієнтів, відкриває їм доступ до інформації про ліцензії та страхові продукти, надавані страховою компанією. Ну і, природно, сприятливо відбивається на кінцевій ціні, яку платить клієнт за страховку.

Нехай не всі страховки можна повністю оформити через інтернет. Однак навіть ті види страхування, яким необхідний огляд, фотозйомка об'єкта, фіксація вузлів, агрегатів, наприклад, КАСКО - все одно можна спростити через інтернет. Можна надіслати сканкопіі документів для підготовки договору страхування Вашому Страховому Консультанту або відправити необхідні дані шляхом заповнення форми заявки КАСКО.

Зробивши це, процес оформлення страхування КАСКО, що затягується зазвичай на 30-45 хвилин, займе всього лише 10 хвилин. Так як до Вашого приїзду до страховика всі дані, отримані за допомогою інтернету, будуть вже внесені в договір. Ви заздалегідь виберете умови та ціни. Вам залишиться тільки, перевіривши точність внесених даних, підписати його. До речі, звіритися можна ще раніше, отримавши заповнений шаблон договору по електронній пошті. Представникам СК потрібно буде тільки оглянути цілісність Вашого авто. В підсумку ви економите не тільки гроші, але і час.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 неочевидних функцій ...
Наступна новина: Особливості письмового ...

КОМЕНТАРІ