Яким повинен бути весільний торт?

Яким повинен бути весільний торт?

13.04.18 00:09 0 2040

Яка головна прикраса весільного столу? Це гарний і вдало підібраний весільний торт! Всі торти самі по собі дуже вишукані та унікальні. Весільний торт повинен бути не тільки красивим але і смачним. Торт виготовлений на ваш смак і з любов'ю не залишить байдужими ваших гостей в день торжества.

Будь-яке одруження не обходиться без цього головного атрибута. Весільний торт - є частиною свята якому виділений цілий етап - частування гостей шматком торта. За традицією потрібно продавати шматочок торта гостю - це допоможе збільшити капітал молодої сім'ї. Завжди яскраві фото та відео з відеозйомки весілля будуть нагадувати, як виглядали ви в цей хвилюючий момент, яким був красивим дивним ваш торт, в день народження вашої молодої сім'ї! До речі, торт на весілля в Харкові (wedding cake in Kharkov, торт на свадьбу в Харькове) можна замовити в майстерні-кондитерській "Чарівний Sweet".

Весільний торт - особливий торт!

Пісочний, бісквітні, листкові, з кремовою або фруктово-сирною начинкою, все це на ваш оригінальний смак, і найголовніше - це прикраса. Весільний торт повинен бути розкішним і головним витвором вашого смаку. Він повинен справити незабутнє враження на ваших гостей. Весільний фотограф не залишить без уваги ваш унікальний торт. Ваші фото на тлі з весільним тортом будуть на довгі роки радувати вас і ваших дітей!

Ваш торт повинен бути особливим. Кількість ваших гостей може бути від 20-ти чоловік і більше, кондитери зроблять вам такий торт, який буде відповідати вашому побажанню. Він повинен бути красивим, витонченим і оригінальним! Зазвичай для безлічі гостей торти роблять багатоярусними. Раніше вони були популярними тільки в європейських країнах, але на сьогоднішній день і ви можете дозволити собі таке задоволення і здивувати своїх гостей!

Прикраса весільного торта

Це старовинна європейська традиція. Європейські країни вважають за краще фігурку нареченого і нареченої, а в наших країнах популярною є прикраса з лебедів, адже цей символ означає чистоту та вірність молодих. Втім, ви можете використовувати будь-яку прикрасу на свій смак.

Форма і колір

Весільний торт може бути будь-якої форми та висоти. Різноманітність і фантазія допоможуть зробити його особливим. Він може бути в формі серця з верхівкою з лебедів, або ж пірамідою з фігурками нареченого і нареченої. Прикраса фруктами завжди робить торт барвистим і соковитим. Різноманітність колірної гами може бути різною.

Як вибрати торт?

Відноситься до цієї справи потрібно делікатно. Вибирати весільний торт по картинках і каталогам не варто. Краще побувати в кондитерських і подивитися на нього в живу та запитати у знайомих, чи варто замовляти торт саме там!

У фірмі з виготовлення весільних тортів, можна порадитися з приводу начинки і дизайну. Оригінальності вашої фантазії немає меж? Тоді сміливо говоріть про це майстру! Можливо ви знайдете такий торт вже в оригіналі, тоді вам залишиться тільки його прикрасити за смаком.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Які є запчастини для ...
Наступна новина: Яке є вібропресувальне ...

КОМЕНТАРІ