Компанія «Тиротекс»: Огляд

Компанія «Тиротекс»: Огляд

13.04.18 13:33 0 1331

«Тиротекс» - це молдавська текстильна компанія з 40-річною історією. Компанія співпрацює з замовниками з більш ніж 30 країн Європи і СНД і має багаторічний досвід роботи з великими компаніями Італії, Німеччини, Франції, Російської Федерації, Швеції, Фінляндії, Америки, Чехії, країн колишньої Югославії і багатьох інших. До речі, в Україні продукцію «Тиротекс» можна придбати в інтернет-магазині https://tirotex.com.ua/. Далі, ми розглянемо асортимент продукції даної компанії.

Постільна білизна для дому

Чудова якість натуральних тканин та багато різноманітних колірних рішень прикрасять ваш будинок і зроблять ваше життя приємним і затишним:

  1. Постільна білизна з високих номерів пряжі та таких щільних артикулів тканини, як: сатин, перкаль і ренфорс, відрізняються гарним, вишуканим видом, м'якістю та ніжністю тканин. Цим благородним групам немає рівних по міцності та довговічності, вони витримують безліч прань, зберігаючи при цьому вигляд продукту екстра-класу;
  2. Доступні ціни на постільну білизну з бязевого асортименту дають покупцеві можливість з мінімальними витратами створити затишок і комфорт свого житла та здивувати рідних і друзів оригінальністю придбаних речей;
  3. Постільна білизна з м'якої пухнастої фланелі створює надзвичайне відчуття комфорту. При пранні фланель не линяє, не витягується і зберігає початкові якості, а також відмінно вбирає вологу. Особливо це актуально для дитячої постільної білизни, до якого пред'являються особливі вимоги по м'якості, свіжості та поглинанню;
  4. Постіль, виконана з жаккардової тканини, по праву заслуговує звання елітної. Вся справа в особливому переплетенні ниток, завдяки якому на поверхні тканини з'являється рельєфний малюнок, що нагадує гобелен.

При виробництві постільної білизни «Тиротекс» застосовуються найрізноманітніші декоративні елементи: канти, оздоблювальні строчки, вишивка полотном і окремими елементами, а також багато іншого.

Готельна продукція

В асортименті компанії є також текстиль для готелів (постільна білизна та приладдя, столова білизна). Йому характерне поєднання функціональності, естетики і найвищої якості тканин.

Виробництво має високу мобільність у випуску даного асортименту, відповідного всім вимогам до продукції такого роду: вага, усадка після прання, фізико-механічні властивості та відповідність технічним регламентам.

Постільна білизна для медичних закладів

Постільна білизна, яка призначена для медичних установ забезпечує комфорт і зручність при проведенні багатьох медичних обстежень. Стійка до багаторазового прання при температурі 95 0 С і впливу активного хлору.

Вироблений асортимент відповідає всьому комплексу особливих вимог і стандартів сучасних медичних установ. Компанія «Тиротекс»має серйозний досвід і на постійній основі виконує замовлення медичних установ Італії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Нова українська школа: ...

КОМЕНТАРІ