На завершальному етапі будівництво ЦНАПу ще в одній громаді на Тернопільщині (фото,відео)

На завершальному етапі будівництво ЦНАПу ще в одній громаді на Тернопільщині (фото,відео)

14.04.18 14:01 0 699
Стратегія будівництва та відкриття центрів надання адміністративних послуг суттєво покращує умови та сервіс надання адміністративних послуг, а також дозволяє робити це швидко, оперативно, без черг та максимально наближено до людей. На цьому вкотре акцентував голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час перебування з робочою поїздкою у Козівському районі, де оглянув будівництво нового та сучасного ЦНАПу, який функціонуватиме у Козлівській громаді.

в області працюють близько 30-ти ЦНАПів, з них 4-ри – в об'єднаних територіальних громадах. Найближчим часом мають завершити й п'ятий у Козлівській ОТГ, у який вкладено кошти з Державного фонду регіонального розвитку. У ЦНАПі надаватимуть понад сто адміністративних послуг жителям громади. Загальна вартість проекту 2 млн. 858 тис. грн., з яких понад 285 тис. грн. – кошти з місцевого бюджету.

«Це якраз є свідченням спільного партнерства громади та держави, що дозволяє говорити про співпрацю у напрямку формування й утворення громад. Цього року ми продовжуємо працювати над відкриттям подібних установ у територіальних громадах. Фінансування буде здійснюватися за рахунок коштів Міністерства соціальної політики, Державного фонду регіонального розвитку, а також коштів міжнародної допомоги», – зазначив Степан Барна.

Довідково, Козлівська ОТГ утворилася у 2015 році та об'єднала 5 населених пунктів. За два роки, 2016 та 2017, в громаду було залучено близько 5 млн. грн. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ. За ці кошти було реалізовано 10 інфраструктурних проектів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ