New Balance: Історія і сьогодення

New Balance: Історія і сьогодення

15.04.18 00:53 0 1593

Створена більш як століття тому фірма New Balance входить в десятку найпопулярніших спортивних компаній світу (до речі, в Україні продукцію цієї ТМ ви можете придабити в інтернет-магазині https://v-krossovke.com.ua). Головна перевага взуття New Balance в його абсолютному комфорті. Бренд розпочав свій шлях в 1906 році, після того, як був заснований Вільямом Райлі. Цей англієць, який емігрував до США, спочатку став займатися виробництвом ортопедичного взуття, яке носили навіть військові. Люди, чиї ноги знаходилися в постійному русі, а, отже, вимагали підвищеної якості і зручності взуття.

Звернувши свою увагу на лапу курки з трьома точками опори, Вільям Ралі вирішив використовувати нові технології у виробництві свого взуття. Саме трьохточкова опора в супінаторі устілки New Balance втілює в собі зручність і комфорт, який так необхідний при заняттях бігом і спортом.

В середині минулого століття в США починається справжній бум на біг зокрема і ведення спортивного стилю життя в цілому, а також мода на жіночі кросівки. Компанія New Balance в цей час переживає свій колосальні підйом і отримує світову популярність. До кінця минулого століття, міцно зайнявши місце в 4 найбільших компаній, що виробляють спортивне взуття в світі, компанія випускає до 45-ти мільйонів пар кросівок на рік і є лідером по зростанню продажів серед подібних компаній.

На сьогоднішній день компанія New Balance не перестає приділяти увагу саме якості, вважаючи за краще її кількості. Вражаюча система технологій, яка використовується у виробництві чоловічих кросівок New Balance, говорить сама за себе. Матеріали, використовувані для виготовлення підошви, одного з найголовніших елементів спортивного взуття, різняться в залежності від моделі та постійно вдосконалюються:

  1. Це і широко застосовуваний матеріал Abzorb, який прекрасно поглинає навантаження, надані на нього і відновлює свою первинну форму;
  2. Acteva - дуже легкий матеріал, який практично не зношується;
  3. Пористий етилвінілацетат (ЕВА) - легкий і пружний матеріал, що використовується в більшості кросівок і багато інших.

Технології та матеріали для виготовлення верху кросівок New Balance теж різноманітні і залежать від моделі взуття і його призначення. Наприклад:

  • натуральне волокно кокосу перерозподіляє вологу і абсорбує запахи;
  • Gore-Tex - відповідає за повітро- і водонепроникність;
  • синтетичний матеріал, який використовується для виготовлення підкладки, дозволяє нозі залишатися сухою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 8 весняних порад для ...
Наступна новина: Этикетки для одежды: Зачем ...

КОМЕНТАРІ