В Житомирській області факультет податкової міліції Університету ДФС запрошує абітурієнтів на навчання

В Житомирській області факультет податкової міліції Університету ДФС запрошує абітурієнтів на навчання

17.04.18 08:03 0 579
Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України запрошує на навчання.

Це навчальний підрозділ, який не має аналогів в Україні. Факультет створений з метою підготовки висококваліфікованих кадрів для забезпечення економічної безпеки держави.

Сферою діяльності випускників факультету є виявлення, розкриття та попередження злочинів у сфері фінансів.

Навчання на факультеті здійснюється за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (термін навчання 4 роки):

* за спеціальністю 081 «Право», спеціалізаціями «Фінансові розслідування» та «Митна безпека»;

* за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність», спеціалізаціями «Кримінальний аналіз» та «Оперативно-тактичне та силове забезпечення правоохоронної діяльності».

На основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» (термін навчання 2 роки):

* за спеціальністю 081 «Право», спеціалізаціями «Фінансові розслідування» та «Митна безпека».

За другим (магістерським) рівнем вищої освіти за спеціальностями:

* 081 «Право», спеціалізації «Фінансові розслідування», «Правове забезпечення митної безпеки» (необхідне складання єдиного фахового вступного випробування – аналог ЗНО для магістрів – з дисциплін «Право», «Загальні правничі компетентності», «Іноземна мова»).

* 262 «Правоохоронна діяльність», спеціалізації «Фінансова розвідка», «Приватна детективна (розшукова) діяльність», «Економічна безпека та фінансові розслідування» – єдине фахове вступне випробування не складається.

Курсанти знаходяться на повному державному забезпеченні. Вони проживають в комфортному гуртожитку, мають триразове харчування, забезпечені грошовим утриманням та форменим одягом протягом усього періоду навчання.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Тел.: 0665178298

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ