Довіряйте установку ГБО тільки професіоналам!

Довіряйте установку ГБО тільки професіоналам!

17.04.18 21:52 0 1109

Якщо Ви твердо і впевнено вирішили встановити комплект газобалонної апаратури на свій автомобіль, тоді, скоріше за все, у вас виникло запитання: "Кому довірити установку ГБО?". Насамперед правильно буде, поцікавитися, хто з Ваших знайомих і друзів вже встановив комплект ГБО на свого улюбленця? Чи задоволений він? І що не важливо, де проводив інсталяцію. До речі, зараз можна навіть встановити ГБО в кредит, наприклад, в Києві це можна зробити в мережі автогазових СТО «ГБО Сервіс»: http://gboservice.ua/credit.html.

Якщо, наприклад, такої людини не виявиться, Ви напевно звернетеся із запитом до «всесвітньої павутини», тобто інтернету. Інформаційний простір перебуває в достатку пропозицій установки ГБО на автомобіль, привабливою ціною і швидкістю установки. Ось тут потрібно бути гранично уважним.

Перш ніж встановити комплект ГБО 2 або 4 покоління, потрібно поцікавитися досвідом роботи компанії в даній сфері і типом обладнання, з якою вона працює. Не соромтеся запитати про кваліфікацію майстра-інсталятора і його досвід роботи. Пам'ятайте золоте правило: рідко дешеве буває хорошим. Все має свою ціну, і ГБО в тому числі.

Будь-яка фірма-виробник ГБО, що цінує свої ресурси, вкладаючи шалені кошти в навчання свого персоналу, навряд чи спроможеться пропонувати товар неналежної якості споживачеві. У свою чергу, компанія-інсталятор, будучи дилером певного бренду, повинна гарантувати його якісну і професійну установку в автомобіль.

У сумлінному установчому центрі ГБО дуже мала ймовірність плинності кадрів, так як саме кадри (в даному випадку майстри) працюють з Вашим автомобілем. У хороших компаніях працюють майстри найвищого класу з багаторічним досвідом роботи, професійне зростання яких контролюється і мотивується. Такі установники ГБО регулярно відвідують тематичні семінари і тренінги, навчаються і підвищують свій рівень кваліфікації у закордонних фахівців. Довіривши їм свій автомобіль, Ви можете бути на 100 % впевнені, що Ваш вірний друг потрапляє в надійні і дбайливі руки, які встановлять на Вашу машину газобалонне обладнання, грамотно налаштують і відкалібрують. І Ви будете довгі роки насолоджуватися усіма принадами альтернативного виду палива.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ