Термінові кредити онлайн в Україні з Money24

Термінові кредити онлайн в Україні з Money24

18.04.18 10:13 0 1099

Дуже часто, ми стикаємся із ситуацією, коли терміново потрібні гроші, а позичити їх немає в кого. Що ж робити? Піти у банк і взяти кредит? Так, це варіант, але для його видають не всім і не відразу. Тому якщо гроші потрібні терміново данний варіант не підходить. Але не варто впадати у відчай. Завдяки інтернету сьогодні у кожного є можливість отримати кредит навіть не виходячи з дому. Для цього потрібно скористатися онлайн-сервісом: https://www.money24.ua/ua. Давайте ж більш детально розглянемо як працює даний сервіс.

Особливості сервісу Money24

Порядок оформлення кредиту на Money24:

  • Вибираємо суму позики до 3,000 грн (постійні клієнти можуть брати кредит до 20,000 грн зі знижкою до 50 %!!!);
  • Даємо відповіді на всі питання;
  • Розгляд заявки займає 10-15 хвилин;
  • Далі, при позитивному рішенні, гроші приходять на карту.

Основні переваги Money24:

  1. ви можете отримати онлайн кредит: без застав, поручителів та прихованих платежів;
  2. на сайті є SSL захист;
  3. 8-15 хвилин і гроші у вас на картці;
  4. конкурентні та цікаві умови;
  5. для кредиту потрібні: паспорт, ІПН, банківська картка, телефон та Email;
  6. вік - від 18 років;
  7. програма лояльність: + 50 грн за кожного приведеного нового користувача.

Повернути кредит Money24 можна:

  • через банківську карту в онлайн кабінеті;
  • через платіжні термінали;
  • за реквізитами через банківський переказ в будь-якому банку України.

Чому слід зупинити свій вибір саме на Money24?

Сервіс Money24 - це інноваційна пропозиція на ринку фінансів України. Він пропонуємо послуги кредитування в онлайн режимі. Прибравши абсолютно все зайве, що уповільнює оформлення кредиту, був створений автоматичний сервіс, що функціонує за технологією нейронних мереж.

Тепер отримати гроші на картку можна практично миттєво. З моменту подачі онлайн заявки на отримання кредиту та до надходження грошей на вашу картку проходить лише 8-15 хвилин. Ні в одному банку Ви чи не візьмете гроші в борг так швидко. Але це ще не все, щоб max спростити процедуру отримання грошей, із процесу реєстрації прибрали етап надання чималого списку документів. Тепер взяти кредит готівкою можна без довідки про доходи і без поручителів. Потрібен тільки ваш паспорт + ІПН.

Процес оформлення кредиту в компанії Money24 максимально прозорий - на кожному етапі, починаючи з реєстрації, Ви бачите суму кредиту, терміни погашення і суму, яку потрібно буде повернути. При цьому немає: страхових зборів, прихованих платежів й інших утримань.

Клієнти компанії отримують повну юридичну підтримку і безкоштовну консультацію кваліфікованих юристів. Money24 має офіційну ліцензію на право ведення фінансової діяльності в Україні.

Сервіс працює в автоматичному режимі 24 години на добу 7 днів на тиждень, тому отримати онлайн кредит готівкою можна в будь-який момент.

Висновок

Якщо вам, раптом, терміново знадобилася певна грошова сума, а вільного часу у вас обмаль - заходьте на https://www.money24.ua/ua та оформіть кредит онлайн!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Александр Дубовой: где ...
Наступна новина: Житомирщина: ігор Гундич ...

КОМЕНТАРІ