У Центрі вертебрології на Житомирщині вже переходять до ремонту другого поверху.

У Центрі вертебрології на Житомирщині вже переходять до ремонту другого поверху.

18.04.18 14:18 0 561
У Центрі вертебрології на Житомирщині, на базі якого створюють Центр реабілітації, вже завершили основні роботи у бальнеологічному відділенні, мають приступити до ремонту на другому поверсі. Об'єкт має бути готовим до 15 червня.

На цьому наголошує голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

— «До 15 червня об'єкт має бути готовий. Завершили основні роботи у бальнеологічному відділенні, триває укладання плитки та демонтаж на 3-5 поверхах. Дав доручення збільшити кількість працівників на об'єкті, аби вкластися у визначені терміни. Вже на цьому тижні мають розпочати ремонт на другому поверсі та завершувати роботи на першому», – зазначає Ігор Гундич.

За словами директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Романа Щебетова, у підвальному приміщенні, де знаходиться бальнеологічне відділення, вже завершили усі основні роботи, влаштовують фінішне покриття підлог. Закінчують опоряджувальні роботи на першому поверсі.

— «На 2 поверсі вже повністю демонтували опорядження, яке було тут ще з радянських часів. Викладають нові перегородки. Переходимо до робіт у харчоблоці – буде повністю відновлена їдальня із сучасними меблями та комфортними умовами. Завершують покрівлю на переході першого поверху», – сказав він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 21-22 квітня у Тернополі ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ